2777
2789
عنوان

عید برای دخترم جامدادی گرون گرفتم دیروز توی کلاس یکی بر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 103 پست

آخه مامان اون  و من  و بچه هاش باهم  دوستم اون حسادت میکنه سال پیش هم یه پاکن  عطری داشت اونم برد روز بعد دخترم به مامانش گفته  بود آورد سر جاش گذاشت 

به نام خدا خدا جون سلام😂😂😂😂😂مربوط به یه اهنگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی گفت طلاها بردن به همه گفتم طلسم گرفته بچش بمیره تا بفهمم کی بوده 

ولی استارتر ارزش نداره خیلی آسون بگیر اینجوری بچت فکر می‌کنه در حقش ظلم شده و نتوانسته حقش رو بگیره 

خیلی راحت یکی دیگه رو بخر 

کمااینکه طرف ممکنه بگه تهمت زدی و دخترت حس ناخوشایندی در مدرسه داشته باشه 

نباید بری .. مالتو بچسب همسایه تو دزد نکن .. تموم شده رفته دیگه دخترت باید یادبگیره مواظب وسایلش باشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
واقعا یه جامدادی ارزشش رو داره ؟؟؟؟یه درصد فکر کن اشتباه کنی انوقت چی

ببخشید ۳۰۰ پولشو  دادم  قرار نیست ولش کنم تا  اون بچه روز به روز دزد تر بشه بالاخره باید تربیت بشه

به نام خدا خدا جون سلام😂😂😂😂😂مربوط به یه اهنگه