2777
2789

پسرم دوسالشه دومی تو راهه و دختره 

خانوما خیلی استرس دارم برای بعد زایمان 

خیلی سخته؟فقط کسی نگه چرا باردار شدی و فلان ..وقتی من ناشکری نمیکنم شما جای من ناراحت نباش

فقط میخوام بدونم بعد زایمان خیلی سخته؟اینکه یه شیر خوار باشه و یه فسقلی شیطون 

حسادتشون و زمان خوابشون و...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچم سه سالش بود اون یکی باردارشدم ینی ۳/۹ماه دنیااومد 

من پسر بزرگم وقتی ۳سالش بود حرف گوش کن تر بود تا چهارسالگی الان حسادت نداره خیییلیم دوسش داره چون خیلی اماده ش کردم و بچه کوچیک دوست داشت و فیلم و قصه و عکس نی نی نشون میدادم که مشتاق خواهر شد.

فقط اللن لجبازیای چهارسالگیش با دندون دراوردن دخترم یکی شده

باخودم میگفتم اگه پسر بزرگم فاصلشون کمتر بود ینی همون سه سال شاید چالش کمتری داشته بودم.

البته اگه شوهرت کارای پسرتو متقبل بشه خیلی خوبه

حسادتشون رو شما میتونی کنترل کنی

مثلا وقتی گریه میکنه ب پسرت بگو اجی میگه باید داداش بیاد کنارم 

گهواره نی نی یه طرفت باشه برا خواب پسرتم اونطرفت

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

من پسراولم 9ماهش بود به لطف خدا دوباره باردارشدم بدنیااومدپسردومم پسربزرگم ۱۸ماهه شد خییییییلییییی نسبت به داداشش حسودی میکرد یک لحظه هم نمیتونستم رهاش کنم همش باید حواست به بزرگه باشه یموقع کینه ای نشه الان خداروشکر باهم خوبن همبازی هستن ولی خب سختی زیاد داره باید روحیه تو قوی کنی زود خسته نشی 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
من دخترم سه ساله بود که بچه دومم دنیا اومد رفتم خونه بابام اینا تا دوماه اونجا با بچه ها بازی میکرد ...

عزیزم پسرت لجباز نبود؟

مثلا با خودم میگم اگه دخترم گریه کرد پسرمم لجبازی کرد و گریه 

اونوقت دوتاشونو با هم چجوری اروم کنم 

استراحتی برای خودتون داشتین ؟مثلا نیم ساعت در روز؟

واقعیتش اینجا منو خیلی ترسوندن میگن خیلی خیلی سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پسراولم 9ماهش بود به لطف خدا دوباره باردارشدم بدنیااومدپسردومم پسربزرگم ۱۸ماهه شد خییییییلییییی ن ...

عزیزم چقدر طول کشید تا به هم عادت کنن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچم سه سالش بود اون یکی باردارشدم ینی ۳/۹ماه دنیااومد من پسر بزرگم وقتی ۳سالش بود حرف گوش کن تر ب ...

اینو از ته دل میگید؟

اخه حس میکنم وقتی اولی کوچیکتره خیلی سخت تره اوضاع 

دوتا بچه که با هم گریه کنن اروم کردنشون سخت تره 

بیرون رفتن که محاله...و خیلی مسایل که دیگه مثل سابق نمیشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسادتشون رو شما میتونی کنترل کنیمثلا وقتی گریه میکنه ب پسرت بگو اجی میگه باید داداش بیاد کنارم گهوار ...

خیلی میترسم دخترم بدخواب باشه از خواب بپره با گریه همزمان پسرمم بیدار بشه حالا چجوری ارومشون کنم😅😅😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم پسرت لجباز نبود؟مثلا با خودم میگم اگه دخترم گریه کرد پسرمم لجبازی کرد و گریه اونوقت دوتاشونو ب ...

مسلما سختی داره 

یه لحظه هایی ممکنه کم بیاری ولی فوری بعدش که دوتایی میخندن یا کنار خهم خوابشون برده دلت ضعف میره براشون میگی چ کاری بود انقد اون لحظه حرص خوردم