2777
2789

عکس میزاری 

خب شد گفتی منم میخواستم بزارم پس نزارم؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن نزار دندونا پوسیده میشه 😭

باید مراقبت کنی ، مسواک مرتب بزنی 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ن نزار دندونا پوسیده میشه 😭

آخه خیلیا گذاشتن پسر عموم ۳ سال گذاشت وقتی میخنده خیلی خوشگل میشه 

شاید شما تایم زیادی گذاشته اینطور شده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آخه خیلیا گذاشتن پسر عموم ۳ سال گذاشت وقتی میخنده خیلی خوشگل میشه شاید شما تایم زیادی گذاشته اینطور ...

ن من تازه گذاشتم از من دندونام نامرتب نبود اصلا فکم جلو بودن دکتر گفت اول ارتودنسی کن بعد جراحی

باید مراقبت کنی ، مسواک مرتب بزنی

شما گذاشتی؟ اگه گذاشتی میشه بگی چرا اینقدر بو گند میگیره مثلا یکی رو دیدم از ۱۰ متری بوی دهنش میومد

شما گذاشتی؟ اگه گذاشتی میشه بگی چرا اینقدر بو گند میگیره مثلا یکی رو دیدم از ۱۰ متری بوی دهنش میومد

منم قصد دارم بذارم 

ولی باید خیلی مراقبت کنی ، مرتب مسواک بزنی که چیزی لای سیم ها نمونه 

ولی قبلش باید تمام عصب کشی ها و پر کردنی ها رو انجام بدی 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ن من تازه گذاشتم از من دندونام نامرتب نبود اصلا فکم جلو بودن دکتر گفت اول ارتودنسی کن بعد جراحی

ایکاش موقت میزاشتی چون به منم بچه بودم گفتن فکت جلوعه باید سیم بزاری بزرگ شدی عمل کنی بعد من پرسیدم وقتی عمل کنم چه شکلی میشم گفت دندون پایینتو بیار رو بالایی این طوری میشه قشنگه شبیه میمون من گ... بخورم خودمو این شکلی کنم شمام عمل نکن ضرورتی نیست مگر اینکه دلت میخواد زشت بشی

😐😐چه ربطی داره وا

اصلا هم اینطوری نیست اون شخص شاید دلیل بوی بد دهنش یه چیز دیگه بوده

😐😐چه ربطی داره وااصلا هم اینطوری نیست اون شخص شاید دلیل بوی بد دهنش یه چیز دیگه بوده

نه تو دو نفر دندون سیمی دیدم آره خب یسریا خیلی به سیم میرسن بو نمیده 

اونایی که نمیرسن بهش حتما لاش غذا می مونه🤮