2777
2789

۶سال پیش سال اواخر سال ۹۷دیدمش💔۲۱اسفند سال ۹۷ باهم اوکی شدیم جونمونو برای هم میدادیم کات و اشتی داشتیم ولی تاحالا یک بار یک ماه بدون هم نبودیم یک بار بهم دست نزد تا اینکه خواستیم ازدواج کنیم هیچکدوم از عضای خانوادش موافق نبودن😭😭اون گفت نمیخوام باهات بازی کنم هرجوری شده باید تمومش کنیم از دیشب ۱۰حتی پلک نزدم🙂حالم خیلی بده مطمئنم اونم حالش خوب نیست

چطوری خودمو سرگرم کنم😭یادم بره یکم باهپ بزرگ شدیم ما😭😭عکسامونو میبینم و خانوادشو نفرین میکنم😭💔حتی گریه نکردم نتونستم 

روم نمیشه به هیچکی بگم همه میدونن ما باهمیم همه😭کمکم کنید هرچی راهنمایی و نصیت دارید بکنید🙂

من خودم این تجربه رو داشتم و خارج شدن از حال بدم حدودا۴۰ روزتا دوماه طول کشید

توی این مدت جیزی که نجاتم داد نوشتن رو برگه و انداختن اونا بود اگرمیخوای تو تلگرام راهنماییت کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مخالفن

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

وقتی خانواده اش راضی نیستن ، بهترین کار همین بود 

چون الان ممکنه چند ماه اذیت بشی و گریه کنی 

ولی اگه از اونا مخالف بودن ، یه عمر باید عذاب میکشیدی 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔