2777
2789
عنوان

رابطه شیش سالم تموم شد حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 145 پست
خب حداقل می‌رفت باعمویی کسی تنها اومدن واقعا وجهه خوبی نداشت اون آقا هم اگه پیگیری بود یا میخواستت ب ...

رفت بابا بزرگش عموش داییش مامانش میگه نه که نه🥲

همرو اورد یک ماهه درگیرهه 

مامانش میگه هروقت من مردم بهم میرسید😭🙂

پدر ندارهزنگ زدم به مامانش التماسش کرد🙂دوست پسرم اومد جلوی درمون منو برداشت رفتیم دوتایی گریه کردیم ...

گریه دوست پسرت کم بوده اگه من بودم میگفتم فیلمش هست واست ولی چه فیلم چه غیر فیلم فایدش چیه یه پسر اگر بخواد می‌تونه خیلی کارا بکنه پدر هم که نداره پس بارم زورش بیشتر هست شش سال دوستی و مادرش در جریان نبوده حالا فهمیده و مخالف هست درسته که مخالف هست ولی این دوست پسرت هست که آدم درستی نبوده همه چی دست اونه مادر کیه ، البته اگر میخواست 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفت ما ازدواج فامیلی میکنیم برامون افت داره ازدواج دوستی😭مامانش به خودم گفت

خب اینو نمیدونست اون پسر؟؟!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
یک ماهه درگیریم مامانش راضی نمیشه رفتیم پیش پدر بزرگش عموی بزرگش اومدن پیش مامانهمامانه میگه نه که ن ...

فقط اینو بدون که داری بی منطق و احساسی رفتار میکنی یکم به خودت مسلط باش این ازدواج حتی اگه صورت بگیره ازدواج خوبی نخواهد بود البته احساس الانت طبیعیه اما سعی کن زودتر به احساست مسلط بشی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من و اقایی دو سال ارتباط کاملا سالم جهت ازدواح داشتیم ....از اول قصدش ازدواح بود تک پسر بود و پدر ند ...

نمیتونم😭۶ساله چطوری فراموش کنم 

هرکاری کردیم مامانه خیر ندیده اصلا راضی نشده ۳تا بزرگتر اومدن بازم قانع نشد

رفت بابا بزرگش عموش داییش مامانش میگه نه که نه🥲همرو اورد یک ماهه درگیرهه مامانش میگه هروقت من مردم ...

ببین ااصل مادرشه اون زیر دست اون زن بزرگ شده نهایت یکماه دور ازمادرش طاقت میاره بعدش می‌ره پیش مادرش اونم هرروز پرش می‌کنه خونت به شیشه میکشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه بودیم🙂من یازدهم بودم اون دوازدهم الا بزرگ شدیم باز😭اومدیم ازدواج کنیم مامانش گفت نه که نه😭

احتمال زیاد بر می گردین

به رلت بگو نه ازدواج کنه

و نه باهات کات کنه

از از اون سنش باشه

هیچ وقت فراموشت نمی کنه

آخر سر بهت بر می گرده

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
رفت بابا بزرگش عموش داییش مامانش میگه نه که نه🥲همرو اورد یک ماهه درگیرهه مامانش میگه هروقت من مردم ...

علت دیه ای میتونه داشته باشه وگرنه چ فرقی داره فامیل یا غریبه؟ اونم غریبه ای ک ۶ ساله آشنا شده

البته من خودم مخالفت کامل این جور روابطم ولی بگرد ببین علتش چیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

احتمال داره مادرش ظاهری راضی بشه و ازدواج انجام بشه ولی اینو بدون چالش داری ، اون یه مادر تنهاست و حتما کمبود محبت مردانه رو داره اضطراب جدایی داره

برای اینکه زندگیت ارامش داشته باشه باید بتونی حساسیتهای اون مادر رو کم کنی و خودت رو جا کنی 

عجب 
علت دیه ای میتونه داشته باشه وگرنه چ فرقی داره فامیل یا غریبه؟ اونم غریبه ای ک ۶ ساله آشنا شدهالبته ...

مامانش افتاده رو دنده ای لج🥲وگرنه هیچ دلیلی نمیتونه داشته باشه اول رابطم پسرش بوده بابام ادم بدی نیست اسمم بد در نرفته 

دختر تحصیل کرده و مستقلی هستم🙂

نه باباش از رابطه ما باخبر بود راضی بود میگفت خودم مامانشم راضی میکنم ولی باباش بهمن از دنیا رفت🙂

البته ۶ سال زمان زیادیه. در تعجبم شما چ طور نگفتی زودتر اقدام کنه برا ازدواج. 

خب عزیزم بزار ازدواج فامیلی کنن. توام انقد خودتو اذیت نکن.. اگه واقعا مرد میدون بود انقد راحت نمیرفت کنار. توام عزیزم خیلییی برات سخته میدونم.. اما دیگه قبول کن تموم شده بکش کنار❤❤نگران نباش، حکمت خدارو فقط خودش میدونه و بس

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖