یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از من فکم جلوعه فقط یکی فک بالا عقب تر بقیه گفته دو فک ۵۰ 🥲
وای برای من گفته 49 با سی تومن تخفیف
بخاطر اینکه آشنا بود 😂
میخوام برم جای دیگه بپرسم
حس می کنم زیاد میگه
میشه عکس دندونات بفرستی؟
اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)
با توجه به هر دندون و فک و مقدار کج بودن دندونات زمانش متفاوت من که دو سال و هفت ماه دارو انجام میدم ...
قیمتش چقدر شد؟
اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)