2777
2789
بگم ببخشید راضی میشی کلا هم نبینی از همتون که اینجایت از اونا که هنوز نیومدن از همه معذرت می‌خوام من ...

مرتیکه پیری، یبار سن میزنی ۴۵ 

الان شدی ۳۸ 

❤️دنیام پسرام❤️
همون سه روز کافیه آخه بعد سه روز مراسم تموم میشه خانم تنهاست دیگه نباید تنها بمونه

مغزت هم به تاراج رفته

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم فوت کرد حدود هفت سال بعدش ازدواج کردم از دست مزاحمت آقایون اصی بودم شرایط مالیم خوب بود نیاز مالی نداشتم ولی امان از دستدجنس مخالف حتما ازدواج کن من اونموقع ۲۳ سالم بود که ایشون فوت کردند 

یعنی خودت همسرت فوت کنه،تو مراسم دنبال مزدوج شدنی.اصلا ناراحت نمیشی.

افرین دقیقا همینن 

بخدا همسایه ی ما بعد چهلم‌زنش گفت زن‌میخوام گفتن کی  کجا بریم خواستگاری گفت فلان همسایه تو مراسم ختم‌میومد برای کمک دیدم زن خوش بر و رویی هست ازش خوشم اومد 

همسرم فوت کرد حدود هفت سال بعدش ازدواج کردم از دست مزاحمت آقایون اصی بودم شرایط مالیم خوب بود نیاز م ...

خدا همسرت رو بیامرزه.فقط وقتی ازدواج مجدد کردی ی حس خجالت نداشتی.اینکه با همسر جدیدت باشی و یاد کارتی همسر قبلیت بیفتی.اذیت نمیشدی؟

وا خجالت بکش خوبه خودت مادری زنی. چطور میتونی با وجود بچه تو شکمت همچین نفرینی کنی ؟حالا ابن ی گوهی ...

منظورشون اینه خود این کاربر بمیره زنش بره شوهر کنه بعد 3 روز

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
دقیقا گل گفتی.از ی طرف تنهایی اذیت میشم.از طرف دیگم حال زندگی جدیدو ندارم

اره متاسفانه عزیزم ولی باید قبولش کنیم.. هر کی یه مدل عذاب میکشه توی این زندگی. برای ما هم اینجور مقدر شده. بچه نداری گلم؟ اگه کیس خوبی پیدا شد بخاطر حال و احوالت نه نگی بهش.. مدت عقدو طولانی کن تا حالت برگرده اما سریع نه نگو

ماکه میدونیم مثل قبل نمیشیم اما میتونیم هنوزم به زندگیمون نور بدیم و خوشبخت شیم و خوشبخت کنیم

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
اره تازه تو مراسم تشییع جنازه شوهر هم میتونی فرد مورد علاقه بعدی پیدا کنی هیچ مانعی نداره اصلا استخا ...

استغفرالله خدا خودش توی قران گفته بعد سه دوره حیض زن پاک میشه و میتونه ازدواج کنه این چه حرفیه میزنی