2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خارج رحمییییسریع برووو متخصص زنان

رفتم عزیزدلم دیروز 

من دیروزصب انقباض داشتم ودرد شکم وکمر رفتم عصرسونو اول سونومعمولی انجام دادگف چیزی دیده نمیشه بعد سونو واژینال انجام داد گف تولوله رحمته سمت چپ 

منم دیروز پهلوم تیرمیکشید ازدرد 

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

رفتم عزیزدلم دیروز من دیروزصب انقباض داشتم ودرد شکم وکمر رفتم عصرسونو اول سونومعمولی انجام دادگف چیز ...

خب باید بستری بشی دیگه

ممکنه لوله بترکه و لوله ات رو از دست بدی

زمانی که برای منو متوجه شدن دکترم گفت خیلی سریع بستری شو 

حاملگی خارج رحمی داری، فوری پاشو برو اورژانس باید تخلیه شه

دیروز رفتم دکتر زنان عزیزم چون دردداشتم لکه بینی گف شایدخودش سقط بشه ولی ازمایش بتا بایدانجام بدیم دوروزی یکبار

خب باید بستری بشی دیگهممکنه لوله بترکه و لوله ات رو از دست بدیزمانی که برای منو متوجه شدن دکترم گفت ...

چندهفته متوجه شدی 

من بتا ۲۵۰ بود بعد ۸ روز تاخیری پریود همه گفتن خیلی کمه و...تااینک دیروز صب دردام شروع شد عصرشدت پیداکرد رفتم سونو واژینال انجام داد گف خارج رحمه وسریع برودکترزنان رفتم گف امکانش هست قسط بشه خودش فقط ازمایش بتا دوروزی تکرارکن

چندهفته متوجه شدی من بتا ۲۵۰ بود بعد ۸ روز تاخیری پریود همه گفتن خیلی کمه و...تااینک دیروز صب دردام ...

وااای دکترتو عوض کن لطفااااا

خارج رحمی اصلا سقط نداره

برو یه دکتر دیگه

من فکر میکنم ده روزی عقب انداخته بودم بتام ۲۰۰۰شد که فهمیدن

اما بیبی چک من از یک هفته قبل موعد مثبت شد بتامم شاید ۶ ۷تا ازمایش بتا دادم سونو رفتم هیچی دیده نمیشد و من درد وحشتناک داشتم یه روز صبح که نتونستم تحمل کنم رفتم دکترم اونم‌منو فرستاد سونو بازم سونو ندید خودم بهش گفتم این قسمت پهلوم درد میکنه و گفت بله بله تو لوله گیر کرده به دکترمم گفتم گفتش همین الان بیا نامه بستری بگیر و برو بیمارستان منم رفتم و‌با تزریق از بین رفت خداروشکر

اگه خودم پیگیری نمیکردم و نمیرفتم قطعا لوله از دست میدادم برای من خیلی بزرگ شده بود بتام خیبیلی بالا رفته بود

وااای دکترتو عوض کن لطفاااااخارج رحمی اصلا سقط ندارهبرو یه دکتر دیگهمن فکر میکنم ده روزی عقب انداخته ...

شمادیر متوجه شدی 

راستش من نمیدونستم حاملم زعفرون خوردم راه بیوفته پریودیم بعد دوروز تست زدم از۳ تا تست دوتامنفی شد یدونه مثبت 

دیگ رفتم ازمایش دادم ۲۵۰ بود گفتن عددش کمه 

تادیروز دلدردشدم من نگران بودم نکنه واس زعفرونی ک خوردم بچم سقط شه ک رفتم وگف تولوله سمت چپ مونده بچه