2777
2789
عنوان

اومدیم شمال فقط سردرد دارم اصلا بهم خوش نمیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 66 پست
آره انقد بهونه گرفتم همه دیونه شدن شوهرمم که بیچاره مونده از دستم چکار کنه

مسافرت با آدمایی مثل شما تلف کردن وقت و هزینست،به بقیه هم زهرمار میکنید 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
کل دیشبو بیدلر بودم شوهرمم میگه دسته جمعی اومدیم زشته بریم

گآهی از خستگی زیاد آدم خوابش نمیبره منم اینجوری شدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کدوم شهرشمال رفتید؟نزدیک ساحل برای مسافرکانکس سرویس بهداشتی وجودداره؟قیمت ویلاها شبی چنده؟ویل ...

الان رامسریم، سرویس بهداشتیای کثیف حال بهم زن ما ۵۰ تومن دادم ویلا زیادیم 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
ببخشید کدوم شهرشمال رفتید؟نزدیک ساحل برای مسافرکانکس سرویس بهداشتی وجودداره؟قیمت ویلاها شبی چنده؟ویل ...

ما هفته پیش سی سنگان بودیم ویلا برای اقوام بود ولی همه جور قیمتی هست ویلا از ۹۰۰ تا ۸ ۹ میلیون . کانکسم بود سرویس بهداشتیش افتضاح و کم بود کانکسام بی درو پیکر پرسیدیم گفتن ساعتی ۵۰ ، شبی ۴۰۰ 

چقدر غر میزنی دختر عین خواهر منی اگه بریم جایی شلوغ باشه،گرم باشه،سرد باشه همه رو عصبی میکنه عین یه بچه بهونه میاره برو خوش بگذرون و چند روز دیگه میفهمی چقدر بهت خوش گذشت و این سفر هم میره جز خاطرات خوبت 

حق داری شمال دیگه اون شمال معروف نیست مخصوصا اینموقع بعد از تعطیلات طولانی که انفجار زباله ست 

اما چاره ای نداری سعی کن خیلی به جزییات دقیق نشی ندیده بگیر سال بعد برو سمت غرب برای تعطیلات 

چقدر غر میزنی دختر عین خواهر منی اگه بریم جایی شلوغ باشه،گرم باشه،سرد باشه همه رو عصبی میکنه عین یه ...

خدا کنه حالم خوب شه میدونی قرص خوردم پریود نشم همه چیم بهم ریخته ای خدا

حق داری شمال دیگه اون شمال معروف نیست مخصوصا اینموقع بعد از تعطیلات طولانی که انفجار زباله ست اما چا ...

آره واقعا شمال الان فقط زباله و آشغاله