2777
2789
عنوان

از سونوگرافی میترسممممم

81 بازدید | 15 پست

سلام تروخدا بگید سونوگرافی چقدر وحشتناکه؟؟از اون قسمت آب خوردن و دسشویی داشتنش بشدتتتتتت وحشت دارم و بخاطر همون از بچه دار شدن خیلی میترسم حتی از خود زایمان بیشتر.کابوسم شده اون اب خوردن لعنتیش..واقعا نمیشه دسشوییشو تحمل کرد؟؟خیلی وحشتناکه؟؟؟اگر هم کسی توی رشت جایی میشناسه ک برای بارداری کلا واژینال انجام بده لطفا معرفی کنه ممنون😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لولین باره میبینم یکی از سونو میترسه .

واقعا واژینال رو ب شکمی ترجیح میدی؟؟!؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
2805

اون قدر آب نباید بخوری در حد ترکیدن که نتونی خودت نگه داری 😐فقط در حدی که نصف مثانت پر باشه. 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
هیچی نیست منه ترسو هزاران بار انجام دادمبری خودت خندت میگیره

اخه هی میگن در حدی ک داری منفجر میشی فکر میکنی الان میریزه اصلا میترسم.بعد میگم نکنه بعدش دسشویی هم پر باشه و ...اصلا وحشت دارممم

اون قدر آب نباید بخوری در حد ترکیدن که نتونی خودت نگه داری 😐فقط در حدی که نصف مثانت پر باشه.

اخه میگن باید در حدی باشه ک حس کنی الان میریزه همه چی بعد فکر کن با این وضعیت معلوم نیس چقدر باید تو نوبت بمونی و دکترم دستگاه رو فشار میده و ....وای خیلی وحشتناکه😭😭

چشمت روز بد نبینه منم دو سه بار به حدی رسیدم که دیگه فکر میکردم الان آبروم میره و دستشوییم میریزه وای وای انقدر صلوات نذر میکروم که خدایا آبروی منو نبری😂تقصیر منشیه اونجا بود هی میگفت آب بخور راه برو  بعد همش میگفت اگه بری داخل دکتر بگه آب کم خوردی دیگه سونو نمیکنه ها بعد که میگفتی آماده ام مثانه م پره تازه میگفت خب بشین صدات میکنم اه اه دیگه اونجا نرفتم😂اینم بگم تو بارداری سونو واژینال بی نهایت خطرناکه و تو ۹۹ درصد مواقع باعث خونریزی و ....میشه.سونو معمولی هیچ ترسی نداره

اخه هی میگن در حدی ک داری منفجر میشی فکر میکنی الان میریزه اصلا میترسم.بعد میگم نکنه بعدش دسشویی هم ...

نه بابا در حد انفجار هم که نه احساس کردی باید بری دستشویی میری سونو ده ثانیه بعد میری دستشویی

خوده دکتر میگه برو مثانه ات رو خالی کن

.
چشمت روز بد نبینه منم دو سه بار به حدی رسیدم که دیگه فکر میکردم الان آبروم میره و دستشوییم میریزه وا ...

آخ آخ از همین میترسم دیگهههه🤧🤧شده کابوس شب و روزم...حالا تا چند ماهگی باید اینجوری سونو داد؟؟از چند وقت ب بعد برای سونو آب لازم نیس؟؟

آخ آخ از همین میترسم دیگهههه🤧🤧شده کابوس شب و روزم...حالا تا چند ماهگی باید اینجوری سونو داد؟؟از چن ...

حالا دیگه اینجوریام که فکر میکنی نیستا😂خواهر یکم شل کن راحت بگیر زندگیو برو ببین بقیه چقدر مشکل دارن تو زندگی اون وقت تو از این موضوع میترسی😂فقط اولین سونو که تو ۷ یا ۸ هفتگی میدی اونو باید مثانه ت پر شده اونم نه خیلی زیاد چون من تو اونم آب زیاد خورده بودم دکتر گفت خانم انقدر آب خوردی رحم رو نمیتونم ببینم برو خالی کن یکم😂اولین سونو رو رد کنی ان شاالله دیگه اوکیه😂

2810