2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم گف دیگه نمیخام ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا قصدم جدیه برای طلاق.حقوقیم که میگیرم صاففف میره تو‌جیب آقا ،طوری شده که دل نمیزارم ی چیز کوچول ...

خب چرا حقوقتو میدی بهش 

اجازه نده

اولین حرکتت همین باشه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگه خانواده من محبت دارن ب ولی خانواده تو ندارن

چقد لووووس و خاله زنک تشریف داره ببین دختر اگر حالا به هر دلیلی آشتی کردین سعی کن باهاش مردونه تر برخورد کنی از جلد صورتیش خارج بشه!!!!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
همشششش بدهکار ب این و‌اونه.نمیشه یش ندم

نده از این ماه بذار تنبیه بشه بفهمه که اب و نونش از کجاست و نباید دست روت بلند نکنه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ا تصمیم مو گرفتم دیگه نمیخام برگردم تو اون خونه و وکیل میگیرم و دادخواست میدم و دوباره از صفر شرو میکنم فقط دیگه با اون ظالم عقده ای نمیخام ادامه بدم 

دفعات قبلی اره.ولی این کتکی که دیشب ب من زد هنو اظهار میکنه که حقت بوده

پس به صلاحه که بزرگترات رو در جریان بذاری تا یه جلسه بذارین و ببینین دردش چیه واقعا و قصدش چیه 

متاسفانه خیلیا قدر زندگیشون رو نمیدونن و وقتی میفهمن که خیلی دیره