2777
2789
عنوان

به نظرتون این درد زایمانه گیج شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست
اره دیگه منقبض میشه

اگه منقبض میشه بله کم کم شروعشه . اما ممکن چند روز هم تا روز اصلی زایمان و انقباضات پشت هم طول بکشه.. مثلا ماه اخر ممکنه چند روز ی بار و نزدیکاش روزی یبار منقبض شه ..تا روز اخر ک دیگع ول نمیکنه و درد شدید داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی بگیرش عزیزم من هم سزارین بودم چون بچه اولم سر بود همچین درد هایی داشتم به روی خودم نیاوردم گفتم من سزم طبیعی نیستم که درد داشته باشم . تا افتادم خونریزی رفتم بیمارستان گفتن خانوم سر بچه دیده میشه 😂 یه ساعته هم زاییدم 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

عزیزبروچک شی چون منم دل گیچه داشتم طوری که چندبار فتم دستشویی روده اهم قشنگ خالی شد خونه در دکشیدم بعد رفتم بیمارستان 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست