2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با جمله ت یاد نوزادی دخترای خودم افتادم.. دخترای من هردوتاشون یک هفته شون بود که تک سرفت و ناله میکردن.. بیشتر انگار دو هوا میشدن تا سرماخوردگی ولی خب دکتر میبردم نظذش به سرما خوردگی بود ولی فقط قطره بینی میداد.. میگفت بچه زیر یک ماه اصلا نباید تو خونه دارو داد حتی اگر تب داشت به هیچ وجه استامنیوفن ندین و سریع ببرین بیمارستان 

وقتی شیر میخوره اینقدر عجله میکنه و ولع داره که شیر میپره تو گلوش

اصلا شده استرس جونم 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است
کوتاه بیا دخترمیگه تک سرفهدور از جونش سیاه سرفه ،طرف اونقدر سرفه میکنه که سیاه میشه

آخه من وقتی یماهم بود گرفتم تدریجی تو دو سه روز شدید شد ....

تا چندروزم دکترا اصلا نمیتونستن تشخیص بدن چیه و باید چیکار کنن چون مثل الان نبود اون دکتریم که فهمید گفته بود بچه رو کستین آوردین😂😂😂ولی خب من هنوز زندم

عزیزم با جمله ت یاد نوزادی دخترای خودم افتادم.. دخترای من هردوتاشون یک هفته شون بود که تک سرفت و نال ...

الیته اینم بگم سرفه شون شروع که میشد یکم  اتاق گرم میکردم  یا بچه ها رو روسری میپوشیدم و یکم گرم  نگه شون میداشتم سریع خوب میشدن و خداروشکر تو اون سن تب نکردن

.. اگه تازه زایمان کردی خیلی به خودت برس .. تو فکر این سرفه و آبریزش بچه نرو که خیلی راحت روت اثر منفی میذاره...این چیزا میگذره ولی تو باید روحیه داشته باشی تا بتونی به بچه برسی

الیته اینم بگم سرفه شون شروع که میشد یکم اتاق گرم میکردم یا بچه ها رو روسری میپوشیدم و یکم گرم نگ ...

بچه های شما هم فقط یه بار سرفه میکردن یا مداوم؟

این فقط یه دونه سرفه تاره ولی دارم دقت میکنم روزی یکبار اینطور میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است