2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 36 پست
چون اخرش درد و دلاتو میزنه تو سرت عزیزم ...متاسفام رک میگم

همینه بخدا 😭

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
چرا این همه آدم دوست پسر دارن من تا با یکی صحبت می‌کنم منو واسه رابطه می‌خواد 😭

تو تنها نیستی بخدا وضع منم همینه دوروز نگذشته بطور مستقیم وغیرمستقیم میگن بیا س...الان یک ساله ک تنهام چون اکثرااا بخاطر نیازشون دوست میشن 

همه چی درست میشه،۱۳ مین ماه، روز۳۲ام،ساعت ۲۵ ☻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تنها نیستی بخدا وضع منم همینه دوروز نگذشته بطور مستقیم وغیرمستقیم میگن بیا س...الان یک ساله ک تنه ...

غرور ادم خورد میشه 😭🤦🏼‍♀️

بخدا ما زناعم نیاز داریم ولی انقدر بولدش نمیکنیم ک 

پس مردم از کجا میارن اون دوست پسرای خوبو🥲؟ 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
غرور ادم خورد میشه 😭🤦🏼‍♀️بخدا ما زناعم نیاز داریم ولی انقدر بولدش نمیکنیم ک پس مردم از کجا میارن ...

اره دقیقا حق میگی 

منم چندمورد دیدم ک حتی دوسالم باهم بودن اصلا حرف رابطه ام نزده پسره 

نمیدونم بخدا من ک احساس میکنم شانس دارن 

همه چی درست میشه،۱۳ مین ماه، روز۳۲ام،ساعت ۲۵ ☻

من یه دختری رو دوس داشتم ، چون دیونه بود. هیچوقتم ازش رابطه جنسی نخواستم سه چهار سالیم باش بودم. بش دلبسته شدم گفتم بش رابطه جدی میخوام باش شروع کنم که قبول نکرد . گفت من اویزونشم🥲 حالا منظور اینکه دلبستگی ممکنه پیش بیاد . اگه قصد رابطه جدی ندارید شاید بهتر باشهتنها باشید

من یه دختری رو دوس داشتم ، چون دیونه بود. هیچوقتم ازش رابطه جنسی نخواستم سه چهار سالیم باش بودم. بش ...

رابطه جدی  یه چیزه و جنسی چیز دیگری تفکیکش کن خواهشااااا 

اره دقیقا حق میگی منم چندمورد دیدم ک حتی دوسالم باهم بودن اصلا حرف رابطه ام نزده پسره نمیدونم بخدا ...

ولی تنهایی خیلی سخته خیلی 🥲

میدونم. تو رابطه جدی میخوای شروع کنی؟

اره مگه مسخره کردم خودمو 

قشنگ درکت میکنم چون خودمم تنهام

میدونی بدیش چیه 

من برم به مامانم بگم دوست پسر میخوام از خونه پرتم میکنه بیرون لعنتی منم ادمم میخوام زندگی کنم … 

تو شوهرت و داری من چی پسسس