2777
2789
عنوان

واااای فقط کار پسره🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 53 پست
با اینکه دخترم ولی ذهن مریضم یه ۴۰۵ با اهنگ محسن لرستانی میخواد😂💔😐🔪

بابای من همینوطریه البته ورژن متفاوت  جات خالیییی همین دو سه ساعت پیش داشتیم با پسرای لات 405  دار با یه پارس  و اهنگ لری قسمم بهه چچشااات که مستیم کورس میبستیم یعنی قیافه پسرارو وقتی نگاه ماشین میکردن مامانمو و ابجی کوچیکمو میدیدن نمیتونم توصیف کنم برات 😂😂😂

بیا یه شب خودمو خودت بزنیم به جاده اخخخخخ دلم خواست تو شب تاریک جنگل جاده😫😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
این اهنگه قشنگ تره تازه بیشترم ادمو جوگیر میکنهههه😂نه بخدا اینقد دختر ارووووومیم که نگو😂😂

اگه ارومی باشه من اروم ترم و تنها زندگی میکنم پس من اروم ترم بیا پایین بچه😂😂😂🔪

اگه ارومی باشه من اروم ترم و تنها زندگی میکنم پس من اروم ترم بیا پایین بچه😂😂😂🔪

ضربه بزرگی بود لهنتی😔😂

جدی تنها زندگی میکنی؟

من یمدت تنها زندگی میکردم انقدرررر بهم چسبید

ارامش تنهایی خیلی باحال بود 🥺

ضربه بزرگی بود لهنتی😔😂جدی تنها زندگی میکنی؟من یمدت تنها زندگی میکردم انقدرررر بهم چسبیدارامش تنهای ...

برای تو ارامشه اینجا تورنتو هست تنهایی پاره ای بیاید عقبت بگیری بدوییی😂😐 تنها تو کشور غریب😐😂💔

برای تو ارامشه اینجا تورنتو هست تنهایی پاره ای بیاید عقبت بگیری بدوییی😂😐 تنها تو کشور غریب😐😂💔

تورنتویییی؟

حاجی بیا منم ببر خودم عقبتو میپام😐😂😂🥺

جدی چجوری رفتی ؟

یکم برام از حال و هواش بگو🥺🥺

تورنتویییی؟حاجی بیا منم ببر خودم عقبتو میپام😐😂😂🥺جدی چجوری رفتی ؟یکم برام از حال و هواش بگو🥺🥺

حال هوا هیچ کوفتی نداره😂 ساعت ۱۵ و ۴۶ دقیقه هست الان 😂😐و برای تحصیل اومدوم😂ولی دوست دارم اینجارو

حال هوا هیچ کوفتی نداره😂 ساعت ۱۵ و ۴۶ دقیقه هست الان 😂😐و برای تحصیل اومدوم😂ولی دوست دارم اینجارو

خیلی دلم میخواد برم تو دانشگاه ام ای تی رشته ریاضی تحصیل کنم اما چون وضعمون اونجوری نیست باید ایران یه رشته خوب بخونم بعد یکم پول جمع کنم 

بنظرت میتونم بعدش ریاضی ازمون بدم بهم بورسیه بدن ؟؟

یه ازمونی هست sat

تو چه رشته ای هستی ؟بورسیه ای ؟

خیلی دلم میخواد برم تو دانشگاه ام ای تی رشته ریاضی تحصیل کنم اما چون وضعمون اونجوری نیست باید ایران ...

رشتم هنوز رو نکردم حتی به مامانم کسی نمیدونه😂😛 کلی پولامو جمع کردم کار کردم و خودم اومدم بورسیه مورسیه چیه بابا 😐🔪 

مگه کجا کار کردی اصلا چقدر پول میخواد بگو منم بیامممم

داییم شرکت داره و خودم کارای کامپیوتری و نرم افزاری و گرافیک و برنامه نویسی و شبکه و ... زیاد هنر دارم که از همشون استفاده کردم بعد از ترید هم یه کمی کمک گرفتم 🤭 کلا کامپیوتری هرچی داشتی بگو 

داییم شرکت داره و خودم کارای کامپیوتری و نرم افزاری و گرافیک و برنامه نویسی و شبکه و ... زیاد هنر دا ...

وااای دقیقا کارایی که ارزوشونو دارم🥺

واسه برنامه نویسی کلاس رفتی دانشگاه خوندی؟

وااای دقیقا کارایی که ارزوشونو دارم🥺واسه برنامه نویسی کلاس رفتی دانشگاه خوندی؟

نه بابا خودم بدون هیچ هزینه ای یاد گرفتم کلاس نرفتم اینترنت پر آموزش هست اصلا

شما چند سالتونه 

2810