2777
2789
عنوان

بیاین بگین با شوهرم چکار کنم

655 بازدید | 24 پست

سونو گرافی قبلیم گفته بود بچه پسره الان انومالی رفتم گفت دختره شوهرم خیلی ناراحته خیلی بد حرف زد وقتی فهمید گفت من یدونه دارم دگ میخوام چکار کنم از اون روزم رابطش با منو دخترم بد شده هرکاری دخترم میکنه غر میزنه یکی دگ مثل اینو میخوام چکار خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم و چی بگم بهش

شوهرت و بنداز اشغالی یک ساعت دیر شده ولی بازم هر چه زود تر بهتر

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

این عقیده اش کاری جز سکوت نمیشه کرد ک بعدا پشیمون میشه خدا ببخشش درسته ادم دوست دارم دو جنسیتم داشته باشه اما قسمت اینه باور کن فرق نداره خودت میدونی مادری اما مردا بعضی هاشون همینن یکی دوستام تا فهمید بچه اش دختر  ی هفته بازنش حرف نمیزد مگ دست زنه خوب اگ‌ دست کسی باشه اونم دسته مرده

چه فرقی میکنه مگه عصر جاهلیته..پیامبر فرموده بودن که دختر نعمته و پسر رحمته

دختر با محبته دیدش رو باید مثبت کنه 

ولی بنظر من تو و دخترت مثل خودش رفتار کنید و بهش اصلا محل نذارید..سعی کنید تا اومد برید یه جا دیگه بشینید و..

چطور با خودشونه😂

چون زن  فقط کروموزوم x داره و مرد هم x هم y 

بستگی داره کدومش برسه ب زن اگه ایکس برسه میشه دختر اگه ایگرگ پسر

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
یعنی احتمال دختر شدن بچه از احتمال پسر شدنش بیشتره؟

پنجاه پنجاه 

یعنی احتمال دختر شدن بچه از احتمال پسر شدنش بیشتره؟

Xx دختر 

Xy پسر 

2810