2777
2789
عنوان

شیمی کاربردی یا زیست سلولی مولکولی

497 بازدید | 66 پست

کدومشون به نظرتون بهتره از هر نظر

ژنتیکو اگه وزارت بهداشت بخونی هم درامدش خوبه هم بازار کارش از یه طرفم برا شیمی کاربردی راحت کار هست موندم واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کی این مشاوره رو بهت داده؟زیست سلولی علوم پایه اس عزیزم بشدت سخت و بشدت چرت..بله ارشد هماتو یا بهداشت میتونی شرکت کنی ولی بچه های علوم ازمایشگاهی یا وزارت بهداشت الویتن ودرصدقبول شدن توش نزدیک به صفره...

راجب شیمی اطلاعی ندارم دقیق

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
کی این مشاوره رو بهت داده؟زیست سلولی علوم پایه اس عزیزم بشدت سخت و بشدت چرت..بله ارشد هماتو یا بهداش ...

افرادی که خوندن این رشترو گفتن چند نفری میشناختم از جفت رشته ها اینارو اونا گفتن

افرادی که خوندن این رشترو گفتن چند نفری میشناختم از جفت رشته ها اینارو اونا گفتن

زیست شناسی جز بیکارترین رشته هاس تو امار اصلااا سمتش نرو...بله انصراف دارم و خیلی خوشحالم 

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
زیست شناسی جز بیکارترین رشته هاس تو امار اصلااا سمتش نرو...بله انصراف دارم و خیلی خوشحالم

ممنونم ازتون 

فقط اینکه دوباره کنکور دادین؟

شما پیشنهادتون چیه از بین سوابق ها

ممنونم ازتون فقط اینکه دوباره کنکور دادین؟شما پیشنهادتون چیه از بین سوابق ها

من کنکور زبان دادم...علوم پایه اصلا نخون عزیزم بازار کارش خیلی بده

2810