2777
2789
عنوان

وام تعمیرات مسکن

1068 بازدید | 7 پست

توروخدا هرکی اطلاع داره کمکم کنه

با خانه سنددار وام بگیریم .خانه تازه ساز باشه ...آیا وام تعمیرات بهش تعلق میگیره؟؟؟؟؟

اگه وام تعلق بگیره باید حتما خرج خونه بشه اون وام ؟؟؟؟

یا میتونیم برای چیز دیگه استفادش کنیم؟؟؟؟؟؟

کممممممممممممک

عزیزم ارزش نداره اسمش تعمیراته ولی باید بری اوراق تهیه کنی 

واسه ۱۰۰ تومن ب من گفتن باید حدود ۲۸ تومن اوراق بخرم اول با سود ۲۳ درصد ک ضرره خالصه 

میتونی از رسالت امتیاز بخری با سود ۴ درصد 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جواب رسیدی منم لایک کن چون منم میخام خونم رو بازسازی کنم پول هم ندارم میخام از رو سند ببینم وام م ...

من میخام طلا بخرم با وام 

میگم اگه وام به خانه تازه ساز تعلق بگیره باید حتما خرج خانه بشه یا نه،؟؟؟؟؟

چطور از رسالت بخرم؟؟؟اونجا هیچ حسابی نداریم

برو حساب باز کن 

اگ پول داری دوماه بزار بعد دوماه همونقد وام میده 

خوبیه رسالت سوده خیلییی پایینه بدیش اقساط بالا و کوتاه مدت 

برو همونجا سوال کن 

هر میلیون وام ۱۶۲ هزارتومن امتیازه 

واسه صد تومن ۱۰۰ میلیون امتیاز لازم داری ی چیزی حدود ۲۰ تومن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بیشتر ببینید