2777
2789

دلم براش تنگ شده چیکار کنم؟ بنظرتون پیامش بدم باز؟برا خنده هاش دلم لک زده دیگ نمیتونم تحمل کنم نابود شدم خیلی وقته ازش خبری ندارم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

خیرررررررررررررررررررررررررر

حتی برگشت نباید برگردی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرگز یه سال دوسال بعد عادت میکنی

دو ساله که عادت نکردم

کی باید عادت کنم دیگ

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

خراب بشی و از دوباره خودت رو بسازی خیلی بهتر از این کاره ! 

این کار رو کنی و پیگیرش باشی چنان از بین میری که حتی نمیتونی دوباره خودت رو بسازی ! 

تبدیل میشی به یه آدم دیگه 

تاپیکام رو بخون خواهشاً 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خیررررررررررررررررررررررررررحتی برگشت نباید برگردی

اصلا باهم نبودیم

اصلا باهم نبودیم

بازم نههههه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

یه تاپیکم با عنوان بازگشت عشق و .. زدم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

دو ساله که عادت نکردمکی باید عادت کنم دیگ

منم اینطوریم گاهی یادش میوفتم ولی کسی که دلش اومده بلاکت کرده یعنی با قطع ارتباط باهات خیلی خوش تره تا با پیام دادنت و براش مهم نیستی

یه تاپیکم با عنوان بازگشت عشق و .. زدم

باشه

منم اینطوریم گاهی یادش میوفتم ولی کسی که دلش اومده بلاکت کرده یعنی با قطع ارتباط باهات خیلی خوش تره ...

خیلی دوسش دارم ممکنه هم قده مامانش عاشقش باشم

ببین عزیز دلم تو الان منتظری ما بهت بگیم پیام بده که خودتو راضی کنی ولی واقعا ندی بهتره سنگین تری چر ...

باشه نمیدم ولی ای کاش بمیرم دیگ دلم نمیخاد دوسش داشته باشم