2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه در مشهد

212 بازدید | 7 پست

سلام بچه های مشهدی.من کرمان زندگی میکنم ولی مشهد خونه داریم.میخواستم یک هفته بیام مشهد خرده ریزه های آشپزخونه و سرویس خواب و مبل و پتو اینجور چیزها بخرم.میشه معرفی کنین که برای هر کدوم کجا برم؟میخوام چیزای قشنگ داشته باشن.با توجه به زمان یک هفته ای فقط میتونم جاهایی برم که وسایل قشنگ داشته باشن تا حتما خرید کنم.برای مبل و سرویس خواب میخواستم برم تهران ولی خب هزینه بالا میره چون جایی برای موندن نداریم خودمون.میشه لطفا جاهای خوب مشهدو معرفی کنین بهم؟اگه از مغازه ای خرید کردین که پیج اینستا هم داره ادرس پیجشو بهم بدین تا قبل رفتن نگاهی به پیجشم بندازم.ممنون میشم.

جهیزیه لاکچری وگرون میخوای بازارگوهرشاد هردست قاشق چنگالش ۴۰میلیون میشه ولی وسایل فوق العاده زیباداره 

اگه جهیزیه قشنگ وقیمت مناسب میخوای بازارامیر توسیدی 

اگه خیلی قیمت مناسب میخوای هم جنسه خوب باشه بازاربلور چهارراه دانش 

بازاره بلورم وسایلایه بازاره امیرو داره چون منطقه پایین تری هست وکرایه هاپایین تره قیمتاشونم پایین تره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برایه مبلمان جاده کلات دقیق نمیدونم کجاش هست ازهمه نوع مبلمان دارن ینی یه منطقه فوق العاده بزرگ همه مغازه هامبلمان وسرویس خواب هست مبلمان خییییلی شیک وقشنگ رفتم دیدم جنسه عالی ودرجه یکی هم بودن فقط چون همشون اونجاتولیدی هستن قیمتاشون خیلی مناسبه

جهیزیه لاکچری وگرون میخوای بازارگوهرشاد هردست قاشق چنگالش ۴۰میلیون میشه ولی وسایل فوق العاده زیبادار ...

سلام ممنون.بازار گوهرشاد چیا داره؟مثلا روتختی و اینجور چیزام داره؟من برقیامو کامل خریدم.سرویس چینی مهمان و سرویس ارکوپال، یه سری وسایل بامبو،مبل و ناهار خوری  و قالی تخت خواب و تشک و روتختی اینا...سرویس خواب مهمان..اینام تقریبا موندن.پس برای مبل اینا میرم کلات.و در کل شد بازار امیر، سرای بلور و بازار گوهرشاد و بازار اطلس؟