2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد بهتره یا پیام نور

617 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عزیز

من امسال سال آخری هستم و رشته ام ادبیات و علوم انسانی هست و خدارو شکر معدل سال دهم ۱۹.۸۰ و یازدهم (نهایی) نیز ۱۸.۷۰ است و انشاالله امسال نیز بالا خواهد بود

ولی نمیخوام در کنکور شرکت کنم و واسش برنامه ریزی نکردم و استرس بالایی داره

میخواستم بدونم بدون کنکور دانشگاه آزاد بهتره یا پیام نور و از لحاظ باسواد بودن دانشجو و استاد ها و امکانات خوبی دارند یا نه ومحیطش چطوریه ؟ از لحاظ هزینه ای کدوم بهتره

ممنون میشم جامع و کامل توضیح بدید 🙏

ازاد ولی پولشم بهتره ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه ازاد میرم ، اساتیدمون هم خوبن هم متوسط هم ضعیف 

درس های تخصصیمون که اهمیت زیادی داره اساتید به شدت باسواد و خوبی داریم که بعضیاشون تو دانشگاه های دولتی هم تدریس میکنن 

برای بعضی درس ها هم اساتید بی سواد داریم البته اکثرا واسه درس های عمومی و معارفن 

برای بقیه رشته هارو نمیدونم ولی میدونم واسه رشته خودم تفاوتی بین ازاد و پیام نور و دولتی نیست و دیدم کسی که پیام نور رفته و ازاونی که تهران درس خونده بهتره چون تلاش کرده و به روز بوده رشته من حسابداریه عزیزم اطلاعاتم در همین حد بود امیدوارم تونسته باشم کمک کنم  

❤️❤️❤️

دانشگاه ازاد میرم ، اساتیدمون هم خوبن هم متوسط هم ضعیف درس های تخصصیمون که اهمیت زیادی داره اساتید ب ...

اره قبول دارم حسابداری آزادم خوبه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

معلومه آزاد 

دور پیام نور و علمی کاربردی خط بکش

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

آزاد شهریه ش بالاتره نسبت به پیام نور

پیام نور شهریه کمتری داره

آزاد تماما کلاساش حضوری و اگه ۳ جلسه نری حذف میشی

اما پیام نور کلاسای غیر حضوری هم داره که اختیاریه میتونی انتحاب کنی

آزاد استادا بهت جزوه ۳۰ /۴۰ صفحه ای میدن در آخر هم از همون امتحان میگیرن

پیام نور باید کل کتاب رو بخونی و سوالا تستی‌ هستش 

دانشجوهای پیام نور بار علمی بیشتری دارن به سبب اینکه کل کتاب رو مطالعه میکنن اما دانشجو های آزاد فقط جزوه میخونن

کلاسای پیام نور به مراتب کمتر از آزاد تشکیل میشه یعنی اکثرا خودخوان هستن درسها اما آزاد باید بری همه کلاسارو

از نظر مدرک هم فرقی نداره

پیام نور مهر وزارت علوم داره و کاملا معتبره و این باور اشتباهه که معتبر نیست

معلومه آزاد دور پیام نور و علمی کاربردی خط بکش

من مامانم پیام نور بوده واقعا کلاس آنچنانی تشکیل نمیشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم