2777
2789
عنوان

با هنرجویی که کند ذهنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 73 پست
چه سازی یاد میدی؟

نمیتونم بگم عزیزم شناسایی میشم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدا میرن پشت من میگن فلانی خوب نبود 😂از پیش یه استاد دیگه اومده بود می‌گفت پنج دقیقه باهاش کار می‌ ...

نگرانيت منطقیه ولی نه به قیمت از دست دادن اعصاب و آرامشت همون اول توجیه کن هرکی میادو که تا خودشون نخوان نمیشه چیزی رو به زور کرد تو مغزشون هرچی هم میخوان بگن به درک 

میدونم بازی 😂بچه نیس ۱۲ سالشه ولی حرف گوش نمی‌ده کلی اهنگای قشنگ هست می‌تونه انگیزه بگیره بزنه قبل ...

میدونم که میدونی گیم چیه🤣

منظورم گیم های اموزشی هست نه اون وسط والیبال بازی کردن و اینا ...

به هر صورت یه نوع اموزش دل انگیز، شاید تاثیر گذار باشه...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اگر به یادگیری و ذهن قوی خودت باشه ی ماه

یه ماهه ؟🥴هیچ سازی و نمیشه یه ماهه ک

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اره بابا من خودم ی شاگرد داشتم از من بهتر تو ی هفته گیتار میزد

میشه زد ولی تکمیل نمیشه ک 

اره بابا من خودم ی شاگرد داشتم از من بهتر تو ی هفته گیتار میزد

تازه مبتدی هستن 

میدونم که میدونی گیم چیه🤣منظورم گیم های اموزشی هست نه اون وسط والیبال بازی کردن و اینا ...به هر صور ...

بله متوجهم😐ولی هیچ استادی با گیم موسیقی آموزش نمیده مگه اینکه هنرجوی بلز و موسیقی کودک باشه 

موسیقی.

چه رشته ای؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...