2777
2789
عنوان

شما چکار میکنید

142 بازدید | 13 پست

شما لباسایی که دیگه استفاده نمیکنیدو چکار میکنید.کمدام پر از لباس از منو همسرمو پسرمه شلوغ شده کسیو نمیشناسم بدم بهش.

از کجا آدم مستحق پیدا کنم بدم بهش البته بگم لباسای نو وخوبی هستن فقط چون تپل تر شدمو ی خورده از مد افتادن نمیپوشم

معلم مدرسه خواهرزادم کسی رو میشناسه. میدم به اونا

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خدمتکار ندارید بهشون بدید 

یا مسجد نمیرید از خادم بپرسید که افراد بی بضاعت را بهتون معرفی کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خدمتکار ندارید بهشون بدید یا مسجد نمیرید از خادم بپرسید که افراد بی بضاعت را بهتون معرفی کنند

خدمتکار داریم بیشتر خونه مادر شوهرم میره تمییز میکنه دختر نداره خودشم سایزش نمیخوره.

مسجد نمیرم نمیشناسم.بزارم تو خیابون به نظرتون خوبه؟

خیریه دارم و میشناسم متقاضیامو بنا ب سن جنسیت اولویت بهشون میدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2804

کسیو میشناسیم میدیم بهشون یا مرتب میزاریم تو پلاستیک میزاریم بیرون یه جایی کنار دیواری چیزی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
خدمتکار داریم بیشتر خونه مادر شوهرم میره تمییز میکنه دختر نداره خودشم سایزش نمیخوره.مسجد نمیرم نمیشن ...

نه تو خیابون نذارید این معتادا میبرند که ممکنه بکارشون هم  نیاد 

بذارید سایت دیوار رایگان 

تو همین سایت هم هستند افرادی که لازم دارند 

اسم شهرتون بگین براشون بفرستید اونایی که هم شهری هستید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تاپیک بزن تو عنوان بنویس نیازمند سراغ دارید معرفی کنید

لباس هاتو سایزشونو اینارو توی تاپیکت بنویس بگو اگه سراغ دارید درخواست بدید معرفی کنید

قبل اینکه کسی پست بزاره هم قفل کن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
2805