2777
2789

من چند وقت پیش برای آشنایی با یه آقایی نامزد کرده بودم که جزو قشر متوسط بود و آتش نشان و کشتی گیر بود،خلاصه قسمت هم نبودیم و به هم خورد. 

خواهرم چندوقت بعد من با یه آقایی نامزد کرد که پسره باباش دکتره و نصف مغازه های محل زندگیمون برای بابای پسرس 

پسره خودش چهار پنج تا واحد پنج شیش میلیاردی داره،ماشینش پورشِ 

حالاشوهر خواهرم به خواهرم گفته یه دوست دارم خیلی پسر گلیه و خانواده خوب و وضع مالی عالی و... نظرت چیه معرفیش کنیم به خواهرت؟ 

خواهرمم بهش گفته ک نه😐فردا اگه مناسب هم نباشن کدورت بینشون رو رابطه مام تاثیر میزاره بلخره اون رفیق صمیمی توعه اینم خواهر منه و اینا 

بعد تازه امروز داشت با ذوق برام تعریف میکرد اینو😐

من ناراحت شدم گفتم حالا شاید ما خیلی مناسب هم بودیم تو چرا از طرف خودت میگی نه؟ میگه نه من الویتم آرامش رابطه خودمه توام هرچی قسمتت باشه برات پیش میاد دست من نیست ک😐😐😐 

بنظرتون حق ندارم ناراحت بشم؟ 

اینم بگم ک رابطم با خواهرم خیلی صمیمیه و خیلی همو دوست داریم:/

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرت چقدر خودخواهه 

حالا بگو از کجا معلوم تو رابطت همیشگی باشه😒

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم بودم ناراحت میشدم

من حس میکنم خواهرم دلش نمیخواد من خوشبخت بشم چون چندین باره میبینم مورد خوب جلوی راه من که میاد خواهرم به یه نحوی مانع میشه

خواهرت چقدر خودخواهه حالا بگو از کجا معلوم تو رابطت همیشگی باشه😒

دلم میخواد بشینم های های گریه کنم 

بخاطر اون قضیه خواستگاری و اینا نه ها 

حس میکنم طوری که من خواهرم و دوست دارم اون من و نداره و چشم دیدنم و نداره

😐

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا. اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن