2777
2789

خانوادم میخوان برن شمال میگن شماهم بیاین بریم منم خیلی دوست دارم این مدت خونه بودم کلا افسرده شدم ، گفتم بریم میگه نه من که نمیام چه وقت رفتنه!!! موقعش خوب نیس !! انگار از این اجازه میگرفتن !! منم گفتم منو یه مسافرت نمیبری ، بقیه میبرن زحمت اومدن هم به خودت نمیدی کلی قیافه گرفته برام

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت برو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

واقعا خودخواهه چون که حتی یه بارم نگف دوست داری بریم؟

فقط چون که خودش چهارشنبه کار داره جایی برای همین !!!

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

عزیزم چرا بجای توهین و تحقیر شوهرت با همدلی کاری نمیکنی که باهاتون بیاد یا حداقل تو خودت با دل خوش با خانوادتون بری؟

اگه شوهرت با خانواده ت بهش خوش نمیگذره و حتی سختشم هست واقعا نباید توقع داشته باشی باهاتون بیاد

و اصلا شیوه ی بیان کردنتم واقعا بده و یجوری گفتی که منت سرش گذاشتی و خانواده ت همه کار میکنن و شوهرت کاری نمیکنه و غرورشو خرد کردی

تو اولویتت باید خانواده ای که ساختی باشه و احساسات همسرت رو درنظر بگیری و با سیاست ایشونم همراه کنی تا بهتون خوش بگذره

نه اینکه بیشتر تحقیر باشه و حتی اگه خودشم دلش بخواد سفر بیاد پشیمونش کنی و روی لجبازی بیوفته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

والا منم دوسه روز دیگه خانوادم میخان برن سفر منم دارم میرم باهاشون به شوهرم هم گفتم می‌دونی دارم میرم سفر با مامانم اینا؟گفت اگه نزارم چی؟البته اینو از شوخی گفت منم شوخی گفتم بازم میرم اونم خندید گفت برو عزیزم خودش هم پایه مسافرته مسافرتمون هم یکی دو روزه بیشتر نیست

همسرم نمیتونه مرخصی بگیره که بیاد باهامون از طرفی چون با مادر همسرم زیر یک سقف زندگی میکنم خیالم راحته بابت شام و ناهارش🥲❤️

اما حقیقتش اگه مستقل بودم هیچوقت بدون شوهرم مسافرت نمی‌رفتم چون همش باید نگران شام و ناهارش می‌بودم و خیلی مسائل دیگه که نمیگم اصلا البته همسرم از اونا نیست که زن تو خونه نباشه گشنه بمونه خودش از پس خودش برمیاد محتاج کسی نمیشه خودش کدبانوعه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

حالا الان خانواده خودش بودن میرفتن ، به وقت ترین وقت سفر میشد.

ولش کن بیکاری بزار خانوادت راحت باشن

الکی خرجم رو دستشون نزار وقتی اخلاقش این طوریه

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.