2777
2789
عنوان

میخواستم کیک در ست کنم

190 بازدید | 20 پست

امشب شوهرم شام میاد اینجا میخواستم کیک درست کنم با چایی بخوریم مامانم نزاشت 

چطوری میگن مادر. زن ها داماد هاشون دوست دارن ....

تازه فهمیدم چرا تو زندگیمون برکت نداریم چون مطمئنم نه مامانم نه بابام هیچ کدوم راضی به غذاهایی که من از همون اول خوردم یا الان شوهرم میاد میخوره نیستن واقعا متاسفم میسپارمشون به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میگه خونه بهم‌ میریزهبگو خودم ظرفارو میشورم خو مرتب میکنم اشپز خونه رو

نه دردش این نیست چون میدونه من کاری را که بخوام به خاطر شوهرم بکنم تموم و کمال انجام میدم الکی میگه دور شده ها و مسخره کردی خودتو اینجا مگه کافیشابه 

خیلی بدم میاد از این رفتارا‌مامان منم نمیزاشت‌ درست کنم

بهشون گفتم همین کارا را میکنید ادم ازتوت بدش میاد دور میشه میگم اینطوریه ما بعد عروسی کم میاییم تترسید چند ماه تحملم کنید میگه به کونم 💔💔💔

الهییییییییییی😔😔😔دوتایی برین بیرون خوش باشین

خیلی ادم را میسوزونن شوهرم هفته ای یک بار میاد من اون موقع هفته ای دوبار و سه بار میرم خونه اونا واقعا اگه جای اونا بودن چی

خیلی ادم را میسوزونن شوهرم هفته ای یک بار میاد من اون موقع هفته ای دوبار و سه بار میرم خونه اونا واق ...

یچی بگم بخندی

بعضی وقتها شاید پدر مادرها ناخواسته حسود بشن

مثلا ببینن یکی هست بیشتر از خودشون که دخترشون دوستش داره پس دلگیر نشو 

عزیزم ما یه مقدار پول برای اجاره خونه کم آوردیم رفتیم از بابام قرض بگیریم مامانم میگه خب یه جای ارزونتر خونه نمیشه بگیرین؟؟ در حالی که ما واقعا جای ارزون و خونه قدیمی اجاره کردیم اما باز هم میگه از اینم ارزون تر پیدا کنید

ما هم دست خالی اومدیم بیررون توقعی نیست اما خب بعضی حرفها تو ذهن ماندگارن

پروفایل عکس خودم نیست