2777
2789
عنوان

برای پر شدن ابرو کدوم مدل بهتره

269 بازدید | 13 پست

راستش ابروهام تقریباً کشیده است ولی پر نیست میخوام ابروهام توی مدل ابروی خودم پر بشه و طبیعی باشه... این چیزایی که دیدم مدل مه لقا جابری کشیده‌ست ولی با مداد فکر کنم پرش کرده...

راستش فیبروز‌ رو همه میگن ولی اون چیزی که من دیدم با عکس متفاوته... خوشم نمیاد اینقدر مصنوعی‌ باشه

لیفت و میکرو و اینا هم راستش نظری ندارم... کسی انجام داده و به نظر شما کدوم بهتره با این حساب؟

کاربری دست دونفره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میکرو کردم راضیم چون اصلا ابرو نداشتم اما حتما باید ژل ابرو بزنم وگرنه بد میشه

الان رو ابروی خودم خوب میشه چون کشیده‌ست حالتش خوبه 

فقط میخوام پر باشه...؟

کاربری دست دونفره...

بنظرم فقط میکرو پیش کسی ک واقعا کار طبیعی داشته باشهمن تازگی انجام دادم خطوط منحنی و بی نقصآبروم کام ...

دقیقاً میگن فیبروز و میکرو داریم تا... 

شما خودت ابروهات پر بود؟ چند دراومد؟

کاربری دست دونفره...

تقویت ابرو هم خوبه روغن های تقویت ابرو هم خوب میتونه کمک کنه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من فیبروز کردم اصلا راضی نیستمالبته جایی که رفتم خیلی تبلیغ کردن و گند زد به ابروهامجایی برو که مطمئ ...

میگم فیبروز بیشتر راضی نیستن بیشتر میگن میکرو... 

خودم گفتم یا لیفت یا میکرو

کاربری دست دونفره...