2777
2789

؟؟؟

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوره معراج نداریم. دعای معراج داریم. بعدش هم بخون مگه چقدره حاجت روا شدی که خدا خواسته نشدی هم صلاح ...

بله اشتباه نوشتم من همه سوره و‌ دعاها رو میخونم ازشون سوال داشتم تاپیکش‌رو‌ذخیره‌کردم اما حالا نیستش😑

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

سوالت رو بپرس شاید بلد باشیم

یادم نمیاد گفته بود چند دوره خوندم چله بود چهارده روز یا وی همراهشم یه چیز دیگه گفته بود میخوندم 

خاله منم همیشه بادعای معراج حاجت میگیره و زندگیش زیر رو رو‌شده

خوش به سعادتشون چله میگیرن؟؟ یا فقط به نیتی ک‌دارن یه روز یا یبار میخونن