2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 199 پست
عسل جان من با ای وی اف باردار شدم قرص تیرویید میخورم چاقم شیاف پروژسترون و امپول پروزسترون میزنم انو ...

من هم آی یو آی کردم دوبار و چند دوره پروژسترون و انواع داروهای هورمونی استفاده کردم و ازدواج فامیلی مصرف سیگار و خیلی چیزای دیگه داشتم که کلی ریسک بالا برام زده بودن تو همه ی بیماری ها پلی خداروشکر مشکلی نبود پس شما هم نگران نباش اونا حساس هستن به همه چی و بخاطر راحتی کار و رفع مسعولیت های بعدی همه رو ریسک بالا میزنم تنها چیزی که می‌تونه جای نگرانی باشه وراثت و ژنتیکه که اگه سابقه ش باشه تو خانواده ها می‌تونه نگران کننده باشه که باز همونم قطعی نیس پس نگران نباش

ن بابا ب سن ربط نداره منم ۲۳باردارشدم گفتن سندرم داره بی فاید بود حتا میخاستم نگرش دارم سرش اب جمع ش ...

خوب خدا راشکر 

من میگم ادم چیزی را زورکی نباید بخواد شاید به صلاحش نباشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش سن نیست من خودم روان شناسی خوندم سندرم داون بیشتر با سن مرتبطه حتی سن بالای پدرهم موثره

میشه  ب کتک خوردن اینا ربط داشته باشع ک سرش اب جمع شه

بیزارم ازت زندگی..... 
من هم آی یو آی کردم دوبار و چند دوره پروژسترون و انواع داروهای هورمونی استفاده کردم و ازدواج فامیلی ...

سندرم داون ربطی به ژنتیک نداره 

بیشتر سن بالای مادر مطرحه 

خوب خدا راشکر من میگم ادم چیزی را زورکی نباید بخواد شاید به صلاحش نباشه

اره همین یه دونه شکرمیکنم موندبرام الان باز رحم اجاره ای شدم بچم یک ساله چهارماهش

بیزارم ازت زندگی..... 
سندرم داون ربطی به ژنتیک نداره بیشتر سن بالای مادر مطرحه

سن بالا از نظر اونا یعنی بالای سی سال در صورتیکه الان اکثرا همه بالای سی سال ازدواج میکنن اینجوری باشه که همه ریسک بالا هستن واسه داون

از سوالت دلم یکجوری شد😭

روز اول بارداری کتکم زد خیلی ادیتم میکرد روزی رفتم سونو دکترگفتش بی فایدس باید اینو حذف کنی بهش زنگ زدم بیا دنبالم گفتش من این بجه مریص نمیخام بمیره بهترهم خودت بچه همون روز بچه ایست قلبی کرده بود بمیرم براش😭

بیزارم ازت زندگی..... 
ای جانم اره ازهمونا بهم دادن منم تیرویید پرکار دارم دارو مصرف میکنم دکترگفته مشکل پیش نمیاد ازاون خا ...

بخدا بهشت میخری .نمیدونی چقدر ثواب داره منی که ده سال حسرت بچه کشیدم الان میفهمم شما چه کار بزرگی میکنی توشعه بشه انشالله برا سفر اخرتتون بخدا خیلی کار بزرگی میکنین .انشالله خیرشو اولادت ببینه 

سن بالا از نظر اونا یعنی بالای سی سال در صورتیکه الان اکثرا همه بالای سی سال ازدواج میکنن اینجوری با ...

خوب الان اکثرا را می فرستند 

در اصل قدسم می گفتند سن بالای سی وپنج 

الان شنیدم میگن سی ودو سه سال

روز اول بارداری کتکم زد خیلی ادیتم میکرد روزی رفتم سونو دکترگفتش بی فایدس باید اینو حذف کنی بهش زنگ ...

اخی دیگه عمرش به دنیا نبوده 

اکثر اینها که همون هفته های اول یه سقط میشن بمونند مشکل معلولیتی جسمی چیزی دارند برای همون خدا صلاح میدونه نمونن 

اره همه رو میفرستن البته خوبه ها یه نوع پیشگیری از مشکلات بعدیه ولی خب استرس هم میده دیگه

سندرم داون زیاد نیست اما همون کمش هم انشاءالله نباشه 

وخداکنه یکروز بگن سندرم داون هم مثل فلج اطفال ریشه کن شده