2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 199 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم جواب آمینوسنتز شما چی شد؟ بچه سالم‌بود؟ من خرداد امسال بدلیل سندروم داون با تایید آمینوسن ...

من مرکز ژنتیک خراسان ازمایش دادم اینجا صحبتی از جواب فوری نبود هنوز جوابش نیومده انشاءالله گفتندچهارشنبه تماس بگیرم جواب شفاهی رابهم میگن!

آخی خیلی سخته بچه تقریبابزرگه سختی های اولیه بارداری رابگذرونیم بعد سقط 🥴😭

منم درصد ریسکم بالاست یک به هشت 

مراحل سقط چطوره؟ 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام عزیزم جواب آمینوسنتز شما چی شد؟ بچه سالم‌بود؟ من خرداد امسال بدلیل سندروم داون با تایید آمینوسن ...

انشاءالله خدا بعدی راسالم بهتون بده من دوتابچه دارم زیاد به این یکی وابسته نیستم اما بچه هام چرا برای اومدنش لحظه شماری می کنند

می دونی سقط سخته اونم توچهار پنج ماه 

اما به عنوان یک روان شناس اگر خدایی ناکرده بگن سندرم داون هست یک درصد هم برای سقطش تردید نمی کنم 

یک بچه ی عقب مانده هم خودش عذاب میکشه اونقدر به این بچه ها تجاوزمیشه و....

بعدهم برای ازدواج بچه های دیگه، خانواده ها اطلاعات ندارند می بینی به اونهاهم زن یا شوهر نمیدن می گن یک عقب مانده دارند نکنه بچه هاشون این مشکلو پیدا کنند 

در کل از تولد یک بچه ی عقب مانده ذهنی همه عذاب میکشن بعدهم ماکه تا ابدنیستیم بالا سرشون باشیم! 

دلتو اروم کن اون الان توبهشت هست یک گای بهتر فرستادیش خدا مراقبشه💖

من مرکز ژنتیک خراسان ازمایش دادم اینجا صحبتی از جواب فوری نبود هنوز جوابش نیومده انشاءالله گفتندچهار ...

از امام رضا بخواه برات معجزه کنه من در خونه همه ائمه رفتم مادرم اومد مشهد ضریح گرفت آقا رو قسم داد بچم سالم باشه ولی متاسفانه نشد اون چیزی که ما میخواستیم نتونستیم تصمیم پروردگار تغییر بدیم، میدونی چیه من همش عذاب وجدان دارم که خدایا من نمیدونستم ولوج روح چیه من نمیدونستم که سقط کار درستیه یا نه فقط ما رو ببخش، چون بعدا سرچ کردم نوشته بود بچه ای که تکون بخوره روح داره ما قتل نفس کردیم، ولی با قانون جلو رفتیم قانونی که فقها تاییدش کردن منتها بازم ته دلم میگه خدا میخواست منو آزمایش کنه با اون بچه و من رفوزه شدم همسرم میگفت اگر میخوای بدنیا بیارش ولی باید تنها بزرگش کنی، مثل شما به آینده دخترم فکر کردم.... دیگه هم جرات بارداری ندارم شوهرمم کلاااا دیگه بچه نمیخواد. فقط ناراحت تنهایی دخترم در آینده هستم. بچم خیلی خوشحال شده بود که داره خواهردار میشه ولی نشد. 

مادر دل شکسته
از امام رضا بخواه برات معجزه کنه من در خونه همه ائمه رفتم مادرم اومد مشهد ضریح گرفت آقا رو قسم داد ب ...

بهترین کار را کردی شرع هم اجازه داده 

یک بچه ی عقب افتاده که موردتمسخر جامعه هست و خود جامعه.....

اتفاقا خداراشکر این جور ازمایشات اومده ادم پیشگیری میکنه انشاءالله یک زمان برسه عقب مانده ای وجود نداشته باشه 

مثل فلج اطفال که ریشه کن شد و......

خوب کردی و اتفاقا توامتحان خدا که گذشتن از دلت بود پیروز شد 

بالاخره ادم واطرافیان دل می بندن 

الان دیگه نذرونیاز فایده نداره چون اون بچه تشکیل شده و ازمایشمم دادم الان نذر ونیازکنم بعد بگم خدا و ائمه جوابموندادن؟و ناامید بشم ازشون؟

نذر مال الان شماست که از خدابخواهی انشاءالله بچه ی سالم بده اماتحت نظر متخصصم باشی

بهترین کار را کردی شرع هم اجازه داده یک بچه ی عقب افتاده که موردتمسخر جامعه هست و خود جامعه.....اتفا ...

ممنونم از لطف و دعای شما. 

راستش همین دومی هم من خیلی اصرار میکردم همسرم بچه نمیخواست، بعد این اتفاق هم کلا راضی نمیشه دیگه. فقط با آی وی اف و‌یسری آزمایش خاص از سلامت قطعی جنین میشه اطمینان پیدا کرد.... انشالله خدا بچه های شما رو‌حفظ کنه دو تا داری خیالت راحته

مادر دل شکسته
ممنونم از لطف و دعای شما. راستش همین دومی هم من خیلی اصرار میکردم همسرم بچه نمیخواست، بعد این اتفاق ...

راستش من همون اول دوتا پشت هم اوردم که یک دفعه بزرگ شن راحت بشن قصدبارداری نداشتم دیگه خداخواست بعد هشت سال....

عزیزم بچسب به همون کوچولوت ازفکر کردن به این وقایع افسرده میشی و ممکنه به اونی که چشمهاش به توهست خوب نرسی 

رفتنی رفته اونی که هست را دریاب 

حتما خبرشو بهت میدم ممنون♥️