2777
2789

سلام من و نامزدم  چند ماهی هست عقدم هر روز همو میبینیم حتی شده ۱ ساعت.

نامزدم اکثرا روزا منو میرسونه خونشون میره دنبال مامانش ببره بیرون بگردونه من با این مشکلی ندارم اصلا.

خیلی هوای مامانشو داره.

مهمونی رفتنی منو نمیبرن چون اول باید مهمون عروس و داماد پاگشا کنن. ولی نامزدم با مامانش دوتایی پا میشن میرن مهمونی. من انتظار دارم ببره مامانشو برسونه خودش نره چون دوست ندارم هرمهمونی میره نامزددمم بره بدون من.

حالا دیروز بهش زنگ زدم گفتم عزیزم کجایی گفت با مامان اومدیم بازار خرید گفتم چرا بهم خبر نمیدی از خودت کجایی کجا میری گفت خب الان چته گفتم هیچی چطور تو انتظار داری خبر بدم من هرجا رفتنی خبر میدم کجا میرم ولی ت ن. گفت اوه باید خبر بدم گفتم بله گفت برو بابااا‌.

بچه ها پیش مامانش پشت گوشی با من اینجوری حرف زد میگه چته😞

میتونست بگه چیزی شده عزیزم و..چته میگه دلم هزار تیکه میشه

اه چجوری تحمل میکنی اینو😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایراد از نامزدت نیس مادرشوهرا تا پسرشون زن میگیرن عین تازه عروس میشن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خبب عزیزم روز خواستگاری درمورد وابستگیش به خونواده هم پرسیدید؟ ب نظرم خیلی مساله مهمیه

اونم میاد راستشو میگه😒

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دیگه خدایی به رابطه مادرفرزندی حسودی نکنین.خب مادرشه رفته باهاش بیرون

حسودی نمیکنم عزیزم 

همه جا با مامانش میره 

مهمونی رفتنی با مامانش میره مثل بچه ها

خب نمیشه نره بدون من مهمونی

حسودی نمیکنم عزیزم همه جا با مامانش میره مهمونی رفتنی با مامانش میره مثل بچه هاخب نمیشه نره بدون من ...

موضوع اونقدر مهمی نیست که بخاطرش اعصاب جفتتونو خرد کنین

ایشالا این روزا هم میگذره و بعد عروسی همه جا با هم میرین