2777
2789
عنوان

بیاید لکه بینی خفیف و عکس

62 بازدید | 7 پست

سلام

بچه ها من پریودم نامنظمه

۳۷روز از اخرین پریودم میگذره

بعد رابطه لک خیلییی خفیف داشتم

چیکار کنم بنظرتون

اینقد بی بی چک منفی دیدم حالم بد میشه دیگ بهش فکر میکنم

در انتظار معجزه  

سلام 

ان شاءالله که بارداری

فقط زیر ناخن هاتو تمیز کن عزیزم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه نامنظمه نمیدونم چند روزسبین ۳۰تا ۷۰روز متغیر😓😓

دارو نمبخوری؟

۷۰روز؟؟؟

اگه بیشتر از۳۵اینا باشه خوب نیستا..

دکتر دارو نداده بهت؟

گیاهی چیزی نمیخوری؟؟

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

دارو نمبخوری؟۷۰روز؟؟؟اگه بیشتر از۳۵اینا باشه خوب نیستا..دکتر دارو نداده بهت؟گیاهی چیزی نمیخوری؟؟

اینقدر رفتم دکتر خسته شدم 

سه سال رفتم دنبال درمان درست نشد اخرم ای وی اف هام منفی شد افسردگی گرفتم

در انتظار معجزه  
اینقدر رفتم دکتر خسته شدم سه سال رفتم دنبال درمان درست نشد اخرم ای وی اف هام منفی شد افسردگی گرفتم

میفهمم از دکتر رفتن خسته شدن ینی چی😭

منم در حال اصلاح سبکم،حالم از دارو و پریود و نی نی و ...بهم میخوره دیگه 🤐😠

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن