2777
2789

سلام دوستان

دو هفته پیش رابطه محافظت نشده داشتم و تقریبا ی هفته ب پریودم بود.الان یک هفته از پریودم گذشته و بیبی چک مثبته و علائم هم دارم (تورم و درد سینه و ...)

شرایط بچه دار شدن ندارم و قرص سایتوتک گرفتم ولی نمیدونم باید چندتا مصرف کنم

گفتن از روز اخر پریودی باید حساب کنم ک میشه یک ماهو 4 روز ولی بارداریم میدونم 2 هفتس یا کمتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۳ هفته با سایتوتک زیر نظر پزشک سقط کردم البته بچع مشکل داشت، فک کنم دو تا داخل واژن ،دوتا زیر زبونی ،هر دوساعت زیر زبونی رو تکرار کردم. فقط خیلی درد داشت ، تب و لرز و اسهال، دکتر گفت زعفرون غلیظ و بپر بپر کن . به نظرم تو برو زیر نظر به دکتر   بلایی سر خودت نیاری، از کجا میدونی قرص اصل هست؟

من ۱۳ هفته با سایتوتک زیر نظر پزشک سقط کردم البته بچع مشکل داشت، فک کنم دو تا داخل واژن ،دوتا زیر زب ...

نمیدونم کسی که داد مطمعنم کرد اصله کلی هم پول برا یه ورقش گرفت.اخه کلا 2 هفتس 

سلام گلم من از این پیج اینستا خریدم 

Cytotec__1402

خودشون پزشک هستن ، درطول مصرف کاملا باهام در ارتباط بودن و راهنماییم میکردن ، قبل مصرف دارورو به پزشک نشون دادم ایشون هم تایید کردن که اصله 

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد