2777
2789

یکیش ۱۲ سال اختلاف سنیه

من متولد ۸۴ اون ۷۲

دوم حس میکنم به خانوادش وابستست چون گفت اشکالی نداره هر روز به خانوادم سر بزنم وقتی دارم از سرکار برمیگردم؟؟؟

شغلش کارمندیه ساعت ۴ ظهر برمیگرده

سوم گفت چقدر هریر میکنی گفتم هرچی نیاز داشته باشم میخرم خرید اضافه ندارم گفت پس خرجت زیاده!!!

گفتم من‌قرار نیست وایسته کسی باشم خودم کار میکنم‌گفت‌اگه من نزارم چی؟ بهش گفتم یعنی چی میگه هرکاری مورد تاییدم نیس!😵‍💫

یبارم گفته بود‌چون تک فرزندی بیشتر مصمم هستم‌با‌تو ازدواج کنم😐

و اخری اینکه مثلا ما میخواستیم اشنا شیم ولی این از پریروز شب پیام نداده حس بدی میگیرم انگار فک کرده همیشه در دسترسم😐

پدرم کلا به خاطر سن مخالفه 

ولی مامانم میگه اینا بهونست 

البته تصمیم‌نهایی باخودمه

و الان با چه بهونه ای بعد چتد بار‌خواستگاری‌رد کنم؟

بهانه نمیخواد. خوشت نیومد و به دلت ننشست

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهونه نمیخواد، قرار بوده آشنا شید دیگه... بگو به این نتیجه رسیدم به درد هم نمیخوریم. اخلاقامون باهم جور نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

برای رد کردن کسی ک مورد تایبدتون نیس

دنبال بهونه نباشین

یه نه محکم و قاطع کافیه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

اون بند نافش هنوز بریده نشده ب خودت رحم کن  بهونه چرا بیاری بگو کسی که بعد ازدواج بخواد هر روز هرروز ب خانواده اش سر بزنه ازدواج نکنه بهتره 

کلا اونطور گفتی من انرژی منفی گرفتم 

قدر خودتو بدون ب حرف مامانتم گوش نده ب حرف دلت گوش کت 

فقط استارتر لطفا وقتی جواب رد بهش میدی تک تک دلایلت و به روش بیار. بذار این خودشیفته ها بدونن دوره ی بردگی زنها و حکومت نرها تموم شده. و الان زندگی مشترک مفهوم دیگه ای داره. بذار اگه خواست سراغ کسی دیکه بره، بدونه باید رو خودش و عقاید مسخرش کار کنه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥