2777
2789
فرقی نداره کجا بشه فقط از تهران بره بلکه یکم ترافیک کم شه گرونی کم شه تهران داره از آدم و ماشین میتر ...

دقیقا دقیقا سه چهار سال پیش اینجوری نبود . من تهران متولد شدم ولی متنفرم ازش . آلودگی ترافیک گرونی آدمها از هزار فرهنگ متفاوت . مهاجر های ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه .اصلا قابل اجرا نیست شاید نهایت تبریز رو مدنظر بگیرند برای پایتخت جدید

اصلا کلا در هر حال حاضر بودجه لازم برای این کار رو ندارن هرجا بخوان ببرن. چون رسما همه چیز رو باید از نو بسازن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به جای اینکه پایتخت رو انتقال بدن ، باید یه شهر بزرگ در حد تهران یا حتی بهتر از تهران ساخته بشه که مرکز تجاری و اقتصادی بشه اینجوری مهاجرت به تهران کم میشه و شلوغی تهران کاسته میشه. 

مثل استانبول در ترکیه و نیویورک در آمریکا و شانگهای در چین

چه فرقی به حال مردم میکنه

شلوغی زیاد خوب نیست ...ب خاطر زلزله و بافت قدیمی ک اکثر جاهای تهران داره 

پروفسور عکاشه زیاد گفتن ک باید حتما انجام بشه ولی حرفاشونو کسی نشنیده

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
واقعا خوشحال میشم بلکه از ترافیک و الودگی هوای تهران کم شه

دقیقااا

روزی ک تهران خلوت شه بهشتته

حتی اگه امکاناتش کمتر بشه 

اینکه ترافیک نباشه یروز واقعا رویاییه😂

من موافق اینم که همه شهر ها امکانات داشته باشه همه به تهران هجوم نیارن.پایتخت هرجا باشه فرق نمیکنه.

عزیز دلم فعلا که تهرانیا دارن ب شمال و ... هجوم میارن

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!