2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از اصول انتخاب پایتخت اینه که در نواحی مرکز و داخل کشور باشه که دسترسی بهش راحت‌تر باشه و‌ امکانات دفاعی بیشتری هم داشته باشه. نه اینکه یه جایی بذارن به اندازه فاصله سطح زمین تا هسته زمین با بعضی جاها فاصله داشته باشه.

هر دولتی هم سر کار میاد از این تزها میده. یکی میخواد ببره اصفهان، یکی میخواد ببره تبریز. آخرشم خودشون میفهمن این شکر خوریا بهشون نیومده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جنوب خیلی دورهاصفهان بهتره یا یزد

نهههههه...اصفهان قشنگ و عزیزم شلوغ و کثیف میشه  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

فرقی نداره کجا بشه فقط از تهران بره بلکه یکم ترافیک کم شه گرونی کم شه تهران داره از آدم و ماشین میترکه باز ۳،۴سال پیش از ساعت ۱۱ ظهر تا ۴ عصر اتوبان خلوت بود الان دیگه همت و حکیم و نیایش بدون ترافیک نیست ساعت ۱۰ شب هنوز به سمت غرب ترافیکه نصف عمرمون تو ترافیک و پیدا کردن جا پارک رفته کلی‌ پلاک شهرهای دیگه میان مسافر کشی خوب آقا پاشو برو شهر خودت کار کن من اگه گیر کار شوهرم نبودم کارش دولتی نبود از تهران فرار میکردم میرفتم 

کوچک ترین تاثیری به حال مردم نداره ، بلکه افتضاح ترم میشه . گند رو هم نزنن همون تهران بمونه. 

کلی کار مردم از این بدتر به بهونه جا به جایی پایتخت عقب میفته ، زیر سازی ندارن یهو میگن ای علی از تو مددی و میپرن وسطش ، گند میزنن.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

به نظرم چون شیراز قبلا پایتخت بوده بخوان شیرازو پایتخت کنن چون بین شهر های جنوب شیراز بهتر از بقیه ا ...

اره متاسفانه 

به عنوان کسی که شیراز زندگی میکنه کاش نشه چون که شیراز همین الانشم شلوغه 

صبح میشه این شب 🌱

هیچ وقت به جنوب انتقال نمیدن،چون پایتخت جدید باید به پایتخت فعلی نزدیک باشه،پتانسیل ویسری امکانات اولیه داشته باشه ونزدیکی باعث انتقال راحت تر امکانات بهش میشه،قومیتی نباشه،ترک،لر،کورد یا عربش فرق نداره وهزار چیز دیگه،طی تحقیقی که چند سال پیش شد،درصورتیکه قرار به انتقال پایتخت باشه،استان سمنان از هر نظر بهتره

چه فرقی به حال مردم میکنه

فرقش واسه مردم هزینه ساخت ساختمان و اماکن دولتی... از جیب ملته و رهاوددش خلوتی تهران و حجوم ب پایتخت جدید(تهران نو) ...

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!