2777
2789
ب نطر من ایراد داره باید دید چرا به هم زدن نامزدیو

دقیقا 

دختر خاله منم با کسی ازدواج کرد که قبلا نامزد داشت طلاق داده بوده بعد ها متوجه شد پسره بداخلاقو بدهن و دست بزن داشته  دلیل جدایی دختره اطن بود الان دختر خالم داره میسازه وکنار میاد  واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من مهمه که قبل نامزدی، دخترخاله شما رو می شناخته یا نه.اگه می شناخته چرا از اول نیومده خواستگاری.اول رفته سراغ یکی دیگه بعد که جدا شده اومده سراغ دختر خاله شما

دوما علت جدایی از نامزد قبلی چی بوده؟

2805
نامزدی هم مث دوستیه قبل ازدواجه!فقط یکی رسمیه، یکی غیر رسمی.

وای اره منم بهش گفتم 

گفتم فک میکنی پسرای دیگ ک نامزد ندارن با کس دیگ نبودن اووو انقدر پسر میشناسم با روش چ کارایی کردا ک زن و شوهر نکردن😑

خیانت دخترهدختره کس دیگه ایو دوس داشته از لج اون با این پسره نامزد کرده ک حرص اونو دربیاره بعد فرار ...

این باید به دخترخالت ثابت یشه

ن ک صرفا از زبون خاستگارش شنیده باشه

چون منم ی خاستگار داشتم گف علت جداییش همین بود

دقیقا دختر خاله منم با کسی ازدواج کرد که قبلا نامزد داشت طلاق داده بوده بعد ها متوجه شد پسره بداخلاق ...

اده ادم باید جویا شه ک چرا به هم خورده بعدم باید مدت نامزدی زیاد باشه

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
از نظر من مهمه که قبل نامزدی، دخترخاله شما رو می شناخته یا نه.اگه می شناخته چرا از اول نیومده خواستگ ...

خیانت دختره

دختره کس دیگه ایو دوس داشته از لج اون با این پسره نامزد کرده ک حرص اونو دربیاره بعد فرار کردن

ن نمیشناخته

وای اره منم بهش گفتم گفتم فک میکنی پسرای دیگ ک نامزد ندارن با کس دیگ نبودن اووو انقدر پسر میشناسم با ...

بحث دوستی و نامزدی فرق داره

نامزدی جنبه رسمی داره و همه اقوام طرفین خبر دارند پس بهم زدنش مثلا دوستی ساده نیست ...

اونم توی کشور ما 

خیانت دخترهدختره کس دیگه ایو دوس داشته از لج اون با این پسره نامزد کرده ک حرص اونو دربیاره بعد فرار ...

اگه واقعا دلیلش همین باشه و راست گفته باشه،به نظر من مشکلی نداره.

همسر خودمم قبل من نامزدی داشت و من با علم به این موضوع باهاش ازدواج کردم

بحث دوستی و نامزدی فرق دارهنامزدی جنبه رسمی داره و همه اقوام طرفین خبر دارند پس بهم زدنش مثلا دوستی ...

اره من گفتم بیشتر تحقیق کن 

ببین مشکل از کودوم طرف بوده اگ از دختره بوده اوکیه 

اگه واقعا دلیلش همین باشه و راست گفته باشه،به نظر من مشکلی نداره.همسر خودمم قبل من نامزدی داشت و من ...

اره منم بهش گفتم بیشتر تحقیق کن ی مدت باهاش دوست باش برین بیرون اینا پسره رو بشناس

شما خودت مجرد بودی؟ینی نامزد نکرده بودی قبلش؟

2810