2777
2789
عنوان

مامانم بچمو نگه نمیداره بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مامانا گناه نکردن که.. منم نمیزارم بچه مو واقعا دلم نمیاد تا کی باید زحمت مارو بکشن

اون مادرایی که نوه شونو نگه میدارن گناه ندارن؟ خیلیا رو میشناسم بخاطر کارشون بچه پیش پدر بزرگ و مادر بزرگه چون به ادمای دیگه اعتماد ندارن خب اگه بده اینهمه خانم من دیدم بچه شون پیش پدر بزدگ و مادر بزرگه یعنی دارن گناه میکنن؟ خیلیا باعشق این کارو میکنن بستگی به پدر بزرگ و مادر بزرگ داره بعضیا عاشق نوه هستن 

منم اگه روزی مادربزرگ شدم حتی یک روز هم نگه نمیدارم.... بچه ها باید یاد بگیرن اولویتهاشون رو مشخص کنن .

از مادرت ناراحت نباش شما مستقلی دیگه و مشکلات شما برای خود شماست. مادرت در قبال بچه شما هیچ وظیفه ای نداره.

ضمن اینکه مشکلات چشم من به خاطر سقوط از ارتفاع اتفاق افتاده و زمانی بوده که زیر یکسال بودم مادرم من رو به برادر بزرگم سپرده بود تا برای کاری از خونه بیرون بره فقط برای دو سه ساعت...

من عمری با مشکل بینایی که غیر قابل درمان و جبران هست زندگی می کنم. بچه مسئولیت داره عزیز

خیلیا جدیدا این کارو میکنن بیشتر خانمهایی که شاغلن بچه شون پیش پدر بزرگ و مادر بزرگ میمونه. من خیلیا ...

یک چیزی هست به اسم توافق و رضایت 

وقتی مادرشون کلافه می‌شند و مسئولیت فرزند استارتر را قبولدار نمیشند 

ایشون که نمیتونند بهشون زور بگند 

باید فکر اساسی برای این مسئله داشته باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلیا جدیدا این کارو میکنن بیشتر خانمهایی که شاغلن بچه شون پیش پدر بزرگ و مادر بزرگ میمونه. من خیلیا ...

یکیش همسایه ی ما ، خانومه حدود ۵۵ سالشه نوه اشو نگه میداره عروسش میره سر کار پارسال میگفت جونم به جونش بستست نبود دق میکردم امروز میگفت دیگه از پا درومدم نمیتونم پا به پاش برم یه سال اندازه ۵ سال خسته شدم ، بالاخره مادربزرگا وقت جوونیشون نیست که پا به پای بچه بدون زحمتشو بکشن حتی بخوانم نه جونشو دارن نه اعصابشو

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اون مادرایی که نوه شونو نگه میدارن گناه ندارن؟ خیلیا رو میشناسم بخاطر کارشون بچه پیش پدر بزرگ و مادر ...

داری میگی بعضیا،خیلیا هم دیگه حوصله ی بچه داری ندارن گناه نکردن پدربزرگ مادربزرگ شدن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون مادرایی که نوه شونو نگه میدارن گناه ندارن؟ خیلیا رو میشناسم بخاطر کارشون بچه پیش پدر بزرگ و مادر ...

خب حالا چون اونا عاشق نوشونن ب اینا بگیم چرا شما عاشق نیستین؟ حالا ب هر دلیلی حوصلش نمیکشه دیگه

*(مادر شما وظیفه نگهداری از بچه شما رو نداره.)*

منم خواهرم سرکار میره کلا دخترش خونه مادرمه.صبح میذاره تا شب دنبالش نمیره. بعد از کارشم گوشیشو خاموش میکنه میخوابه.جالبه همیشه هم از خانواده طلبکاره! فک میکنه همه وظیفه دارن بهش سرویس بدن

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  
2810