2777
2789
با اینا میتونی ابروتو پر کنی جوری که شبیه تار موی ابروعه نشون نمیده که ابرو نداری یا خودت توشو پر کر ...

من خریدم اینا بد میشه اصلا نمیشه کشید 

یه گره افتاده به کارم میشه صلواتی بفرستی حل بشه امسال برم سرکارم ؟🥲مرسی از دعای قشنگت آرزوهات خاطره بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ممنون عزیزم چند ساله که کداد میکشم ولی یذره که میخوام پر رنگ ترش کنم میماسه و تابلو میشه

میکرو نمیکنی؟

مامانم انجام داده خیلی خوبه

روغن سیاهدونه هم بزنی ب ابروهات پر پشت میشه

🩵💙💙🩵
درس دارم گفتن ترمیم میخواد وقت گیره پوسته پوسته هم میشه

متولد ۸۴ هستی؟

اگه آره هیشکی از شما ابروی پر انتظار نداره

لازمم نیس به میکرو فیبروز و این مزخرفات فکر کنی‌.

چهره دخترانه شما بی نهایت بی نقص و قشنگه.

متولد ۸۴ هستی؟اگه آره هیشکی از شما ابروی پر انتظار ندارهلازمم نیس به میکرو فیبروز و این مزخرفات فکر ...

اخه میدونی من خیلی ناراحتم الان از سن من گرفته تا دخترای ۲۵ ساله فامیل به خودشون رسیدن خود خواهرم موهاش رنگ و میکرو هم کرده مژه و ناخن کاشه من سرخورده میشم تو مجالس 

اخه میدونی من خیلی ناراحتم الان از سن من گرفته تا دخترای ۲۵ ساله فامیل به خودشون رسیدن خود خواهرم مو ...

عزیزم اصلا اینجوری فکر نکن تو سنت خیلی کمه خیلی طراوت و شادابی اصلا نیازی به اینکارا نداری.

کسایی که انجام میدن ۹۵ درصدشون آیندشون رو باختن خواهش میکنم بشین سر درس ت ده سال بعد افتخارت جایگاهت باشه نه مژه و ناخن کاشتن.

برای عروسی یه آرایش خیلی خیلی لایت بکن در خدی که برا بیرون انجام میدی اصلا لازم نیست چون عروسیه همه چی پررنگ و زیاد باشه.

ما هم این دوران رو گذروندیم عزیزم تو همینحوری خیلی زیبایی ❤️