2777
2789
تو دوروبریای من هرکی دیدم کمک میکنه

دقیقا منم همه فامیلای خودم کمک پسرشون کردن..از شانس من شوهرم بااینکه همش کارمیکنه ولی کم میاریم  و وضع زندگیمون سخته و همش فقط از خانواده خودم داریم تامین میشیم ،،،،،، خانوادش ازمون لنتظار هم دارن همش مستقیم میگن پسرای ما هی پول بهمون نمیدن 😣مرتیکه برو کارکن مث زن صب تاشب نشین خونه وقتی جوونی

وضع مالیشون متوسطه

ولی از همون اول مستقل بودیم نه خودم نه همسرم راضی نبودیم پدرامون بهمون پول بدن 

خودمون اندازه توانمون خونه و ماشین گرفتیم 

همسرمم کارمنده 

ولی چشممون دنبال هیچ پولی نبود خدا خودش میرسونه ۶ ساله ازدواج کردیم 

سیسمونی هم حتی همسرم اجازه نداد خونوادم بگیرن گفت من بچه میارم بچه منه خودمم باید در حد توانم براش وسیله بخرم خونوادت چه گناهی کردن اگه دلشون خواست خودشون برا نوه شون به عنوان کادو هر چی میخان بدن 

خرج عروسی و طلا و وسایل دیگه هم هرجور در حد توانش بودخرج کرد و گرفت 

خودش رو پای خودش وایستاد خدا هم کمکش میکنه 

ولی خب داداشم که ۵ سال پیش ازدواج کرد اول گفت خانمم طلا نداره مادرم سه تا النگو کلا داشت فروخت ۵ تا النگو بزرگ شدن گرفت برا زن داداشم 

بعد گفت خرج عروسی و اجاره خونه اینا ندارم ۲۰۰ میلیون بابام پولش داد 

به منم جهاز گرفتن ولی همسرم خدا خیرش بده اگه من سخت گیری میکردم میگفت خانمم خودم هرچی میخایی برات میگیرم خونوادتو تحت فشار نزار هر چی در حد توانشون هست بزار برات بگیرن قالی دوتا گرفتن و با فرش اشپزخونه

خونه مون بزرگ تر بود قالی میخواستیم خودش پول گذاشت رو پول بابام گفت ۴ تا بگیرین دوتا رو من میگیرم ولی خونوادش نه هیچی کمک نکردن نه طلا به من نه خرج عروسی نه وسایل هیچی فقط ۵ تومن پول موقع عروسی کادو دادن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمک دو طرفس من هربار میرم هونه بابام دست پر برمیگردم اما هروقت میرم خونه اونا دست خالی باید برگردم . ...

منم دقیقاااا حتی خونه خریدیم بابام بهم کمک کردیه قرونش هم پس ندادم حتی عروسی و جهیزیه کامل و سیسمونی همه چی رو بابام گرفت برعکس اوناهیییچی ندادن خونه ای که خودمون ساختیم روخونشون زدن به نام برادرشوهرم

افرینچون ما ۶ساله ازدواج کردیماز اول دشمن من بودن ک چرا من عروسشون شدمو شوهرم با دخترداییش ازدواج نک ...

آخی چه مرد عاشق و مسئولیت پذیری😍

الان دوره مردای لوس و بی عرضس قدرشو بدون

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2805
آخی چه مرد عاشق و مسئولیت پذیری😍الان دوره مردای لوس و بی عرضس قدرشو بدون

طرفای ماهم جهیزیه با داماده

اولش چیزای واجب گرفت شوهرم

الانم کم کم مبل و چیزای دیگه گرفتیم ولی هرچند ماه یه چیزی میگیریم ،گرونن،شوهرمم الان ترکیه اس دوماهه ندیدمش

برای خرید ماشین رفته ترکیه

اول مهر میاد

چون ماشینمون پیکانه🫣🫣🫣😔😔

طرفای ماهم جهیزیه با دامادهاولش چیزای واجب گرفت شوهرمالانم کم کم مبل و چیزای دیگه گرفتیم ولی هرچند م ...

آخی طفلی خدابرکت بده به زندگیتون انشالله 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
فدات گلمدعاکن یه خونه نقلی کوچیک قسمت ما بشهدیگ کافیه برامون❤️

انشاالله بهترینا قسمتتون میشه عزیزم تا چشم خونوادش دربیاد

افرینچون ما ۶ساله ازدواج کردیماز اول دشمن من بودن ک چرا من عروسشون شدمو شوهرم با دخترداییش ازدواج نک ...

من که فامیل مادرشوهرم بودم راصی بودن منو گرفتن خودشون گرفنم مثل شما هیچ کمکی نکردن 

مال من به اونیکی بچش فقط میده به ما هیچی خدا جوابشو بده

من عموم بچش کلاس اوله پدربزرگم بهش خونه داذه هیییچ هروقتم میره خونش یا عمووم میره خونش اندازه۵میلیون گوشت و برنج و خوراکی میدن بهش..بعد عموم ندار هم نیستا ماشین سنگین داره و شغل دیگه..کلا رسمه ب پسر کمک میکنیم تا جایی ک خیلی بالا برع…

من ازاینکه از طرف خونواده شوهر کمک نشدیم اصلا ناراضی نیستم چون اگ کمک کنن بعدا زبونشون دراز میشه و اگ مثلا اونا برامون عزوسی میگرفتن شاید الان میتونستیم با پول وام خونه بخریم ولی عروسیمون دیگ ب نظر خواهر شوهر ا پش میرفت! مثلا اونا امتخاب میکردن کدوم تالار و … ولی ما وام فروختیم و عروسی گرفتیم صفرتا صد انتخاب خودم بود و راضی ام چون عروسی یکباره و یکبارشم کلا همه چی رییس خودم بودم حالا ده سال دیرتر خونه بخریم اشکال نذاره..فق ازاین ناراحتم ک بااینکه کمک نکردن الان هرکی بمیره ما تو فاتحش شریکیم!!! مامانش مرد ۴۰ملیون نزول کزدیم شام دادیم بقیه هم دادنا ولی ما تازه عروس داماد بودیم نباسد میدادیم…ازاین بیعدم باید پول جمع کنیم باباش مرد پول کفن و دفن اونو بدیم والا من راضی نیستم…کمک نکردن مام کمک نکنیم والا