2777
2789

مامانم چیزی از بچه داری یادش نمونده (برای بچه قبلم حتی درست بلد نبود لباسای بچمو تنش کنه) و خیلی استرس دارم بچم از دستش بیفته یا آبروم بره نتونه هیچ کاری کنه و... 

خواهرمم (اونی ک شرایط داره بیاد) باید بش رو بندازم و منت بکشم 

نمیدونم چکارکنم 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

وا مگه میشه

امکان نداره یادش بره

باز بگی حوصلش نمی کشه قابل باوره

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت شمارو مگه بزرگ‌نکرده چطوری بلد نیس😐اگ بلد نبود تو الان کج و کوله بودی

والا😂😂

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

چرا فکر میکنی مامانت بلد نیس 

هیچکس بهتر از ی مادر نیس 

من هم ابجیم پیشم بود هم مامانم 

مامانم مث پروانه دورم میگشت 

ابجیمم با اینکه بود ولی این کجا و اون کجا 

اخرشم مجبور شدم تنهایی برم دسشویی

فشارم بالا بود وسط سالن از حال رفتم 

چون خواهرم رفته بود بیرون با تلفن حرف بزنه

من هیشکیو نمیارم مامانم که بی حوصله س خواهرامم درگیر زندگیاشون شهر غریبم تو بیمارستانم پرستار میگیرم برا همراهم بچه داری هم بلدم بچه های خواهرامو بزرگ کردم فقط ای کاش طبیعی بدنیا بیاد که رفتم خونه دردم کم باشه بتونم به کارام برسم

چرا فکر میکنی مامانت بلد نیس هیچکس بهتر از ی مادر نیس من هم ابجیم پیشم بود هم مامانم مامانم مث پروان ...

مامان ت کجا بود

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بر منم هم مامانم بود و هم ابجیم

از ۵ صبح تا شب مامانم پیشم بود

شب دامادمون آمد مامانم و برد خونشون ابجیم و آورد پیشم تا فردا غروب هم ابجیم پیشم بود

دست هر دوشون واقعا درد نکنه هر دو به یه اندازه هوای من و بچمو داشتن