2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاین🙂

55 بازدید | 14 پست

من آزمون زیستمو گند زدم ولی واقعا واسش خونده بودم اصلا درس نمیخوندم ولی واسه این خیلی خوندم ولی خراب کردم الان مشاورم اینارو بم گفته چی جوابشو بدم؟ حالم خیلی گرفتس خیلی تحت فشارم💔هستین شات بزارم؟💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو از بس استرس داشتم هیچی نتونستم بنویم

این حرفا کارساز نیست🥲

درسته قبلیارو نخوندم ولی واسه این کاملا خوندم توقع داشتم بهم امید بده...

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ناراحت نباش میخواد مثلا یکاری کنه به خودت بیای بلد نیستعیب نداره منم دو سال پشت کنکور بودمدوباره تلا ...

درسته اصلا نخوندم قبلا و گند زدم ولی اینو واقعا واسش خوندم نمیتونم از حق خودم دفاع کنم بگم ک خوندم میترسم فکر کنه خنگم😭

دفاع کن بگو خوندم ولی نمیدونم جرا اینطور شد تقصیری نداشتی که

بعد میگ‌خنگ بودی حتما🥲