2777
2789

چرا اصلا باید یه آدم درگیرش بشه؟

تاوان کاریه داره میده؟

عدالته؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی رو عدالته این دومیش باشه

اخه این واقعا ظلمه بنظرم

تو یکی رو میبینی پر پر میشی ولی اون اصلا نمیدونه یا بدونه هم تهش تشکر میکنه و میره. همین

تو میتونی خیلی کارا رو نکنی ولی نمیتونی از درون یکی رو دوست نداشته باشی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اخه این واقعا ظلمه بنظرمتو یکی رو میبینی پر پر میشی ولی اون اصلا نمیدونه یا بدونه هم تهش تشکر میکنه ...

خیلی چیزا ظلمه 

ولی من ب این نتیجه رسیدم هر بلایی سرمون میاد باعث میشه رشد کنیم و اگاه تر شیم

بنظرم ن تاوانه ن اشتباه چیزیه که خودش انتخاب کرده

انتخاب درد؟ هیچکس همچین انتخابی نمیکنه

شاید اصلا منطقی هم نباشه. تو هم میای جلوشو میگیری با ندیدن فرد و کارایی از این قبیل. ولی از درون نمیتونی منکر شی طرف رو دوست نداری

خیلی چیزا ظلمه ولی من ب این نتیجه رسیدم هر بلایی سرمون میاد باعث میشه رشد کنیم و اگاه تر شیم

نمیدونم شاید

انتخاب درد؟ هیچکس همچین انتخابی نمیکنهشاید اصلا منطقی هم نباشه. تو هم میای جلوشو میگیری با ندیدن فرد ...

اخه نمیشه گفت تاوانه 

تو خودت انتخاب میکنی اون فرد و دوست داشته باشی 

و اون فرد انتخاب میکنه کسی رو دوست داشته باشه یان

تو این شرایط یا علاقه دو طرفه ب وجود میاد 

یا طرف مقابلت پست میزنه و تو میمونی و یه حس یه طرفه 

که ازین چیزا فقط دردش برات میمونه 

اینکه تو عاشق یکی بشی تاوان کارات نیس 

اخه نمیشه گفت تاوانه تو خودت انتخاب میکنی اون فرد و دوست داشته باشی و اون فرد انتخاب میکنه کسی رو دو ...

اسمشم انتخاب نمیشه گذاشت اخه