2777
2789

وا اخه چرا رقصیدی 😂 استراحت کن خوب میشی چیزی نیس

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شدید نبود ولی چند بار دور زدم و چرخیدم ای بابا چرا نمیتونم خودمو نگه دارم عه

😅😅😅😅دیونه 🤦🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

استرس گرفتم 😪

ن بابا نگیر خارجی ها تو بارداری شدید ورزش هم‌میکنن بعد ماها میترسیم من خودم تو بارداری همه کار کردم همهههه کار 😂هیچی هم نشد 

شدید نبود ولی چند بار دور زدم و چرخیدم ای بابا چرا نمیتونم خودمو نگه دارم عه

سقط خیلی سخته 

مراقب بچه باش

به قول مامانم یه مادر از همون روز اول بارداری مادرشده 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ن بابا نگیر خارجی ها تو بارداری شدید ورزش هم‌میکنن بعد ماها میترسیم من خودم تو بارداری همه کار کردم ...

قبول دارم استرس واسه اسی از همه چی بدتره 

اما درمورد خارجی ها ، جسم و تغذیه و درکل ژنتیک ما با اونا فرق میکنه 

حتی بدن من و شما و اسی هم باهم فرق دارن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره