2777
2789

دیشب من رفتم یجا و شنیدم مامانش پشتم حرف زده و یک‌ماه پیش هم شنیدم که دنبال زن میگشته برا پسرش😐 بعدش منم عصبی شدم و‌ب نامزدم گفتم مامانت همچین کاری کرده یهو دیدم گوشیو داد دست مامانش😐 مامانشم فاتحه ی منو خوند و ی فوحشی داد ب بابام ( فرداش گفت ندادم ) منم برای اولین بار تو زندگیم بعد چند سال انقد ب مامانش فوحش زشت دادم و  ب خاهراش😑 چون اون قبلا فوحش داده بود ازش کینه داشتم . دیشبم داد ... بنظرتون نباید فوحش میدادم ؟ خودم پشیمونم خیلی 

من اصلا ادم بی ادب و بی حرمتی نیستم خونم ب جوش آمد 

(تایپک دیشبمه اما نبودم اون تایم) 

بی ادبی و بی حرمتی توخشم معلوم میشه دیگه درحالت نرملل که ادم بددهنی نمیکنه 

اونم بی ادب بوده 

کلا با کسی که مادرش نمیخوادت سخت ممکگه خوشبخت بشی حالا شعار زیاده اما درکل همینه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم دور نامزدت رو خط بکش این ازدواج از الان مشخصه آخرش چیه

جدا شدم ازش من کلا بخاطر خودم که فوحش دادم ناراحتم تو کل زندگیم به کسی انقد بی احترامی نکردم خونمو ب جوش اورده بودن . ب بابام گفت پدر سگ😐 اینو ک گفت منم شروع کردم 

نه از اون زن واسه تو مادرشوهر در میاد نه از نامزدت شوهراگه فوشش نمیدادی تا ابد رو دلت میموند

منم ب این فکر میکنم . من فوحشمم داد فوحش نمیدادم صرفا انقد بهم بدی کرده بود که رو دلم بود 

والامابعد۱۴سال با این مادرشوهرخبیث وشیطون صفتمون زیروبالاشو نگفتیم اف برتو که ازدوران نامزدی شروع کر ...

عزیزم اینم کار ها ک با من نکرد . من فوحش دادم چون فوحشم داد 

به خودشم نگفتم 😐 ب پسرش گفتم مادر. ج پشت تلفن ولی خودش شنید