2777
2789
عنوان

ضرایب دروس یازدهم تجربی

123 بازدید | 17 پست

سلام وقت همگی بخیر.ضریب های دریای امتحان نهایی رو میخواستم.ورودی ۱۲ تجربی هستم.ضریب فیزیک و شیمی و زمین و محیط و عربی رو میخام...ممنون میشم اگه میدونید بگید،خدا خیرتون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم اینه محاسبتاتت خوبه ریاضیت خوبه یا نه ضعیفه؟و اره سخته یا نه؟

ریاضیم زیاد خوب نیست...اگه خوب بود که نیومدم تجربی،میرفتم ریاضی فیزیک.که قبولیش نسبت به تجربی خیلی راحتتره

ریاضیم زیاد خوب نیست...اگه خوب بود که نیومدم تجربی،میرفتم ریاضی فیزیک.که قبولیش نسبت به تجربی خیلی ر ...

مگنه میگن تجربی همش ریاضیه و محاسبات

منم ریاضیم خیلی بده میخواستم کنکور تجربی بدم ولی میترسم

لایک نکنید !
هم از لحاظ سختیهم اینکه ریاضیتون ضعیفه یا خوبه

سخت که بستگی به خودت داره.شاید برای شما راحت باشه.ولی برای من،به عنوان دانش آموزی که معدل پایه نهمش،۱۹/۹۸ بود،ریاضی سخته.ولی بازم میگم ک بستگی به خودت داره

عزیزم چرا خب؟.رشته مورد علاقت و نیاوردی!؟پشت کنکور موندن خیلی سخته.من خودم هر رشته ای بیارم میرم.اصن ...

شاید میشه گفت چون به انسانی علاقه نداشتم تلاشی براش نکردم رشته ای هم میخوام نیاوردم حالا میخواستم بدونم با وجود وضعیت ریاضیم میتونمم تجربی بدم یا ن

لایک نکنید !
دو سال پشت کنکور انسانی بودم امسال سال سوممه

تاجایی ک من می‌دونم ریاضی شما،با ما زمین تا آسمون فرق داره...بچه های انسانی هم حفظیات شون بهتره از محاسبات.

تجربی خیلی رشته ی پیچیده ایه،درحدی ک من الان یکم پشیمونم.البته موقعیت هرادمی به اون آدم دیگه متفاوته...؛ولی خب شما که امسال میخای کنکور تجربی بدی،باید خییییلی خییییلی خییییلی زیاد بخونی ک یه رشته خوب بیاری.طرف سه سال تجربی خونده،بازم نتونسته رشته خوب بیاره.بعد شما فکر کن که باید درسای ۳ سال رو توی یه سال جمع کنی.من خودم دوسال خوندم ولی تست نزدم.الان پدرم داره درمیاد.سر فقط تست زدنِ درسای دهم یازدهم

شاید میشه گفت چون به انسانی علاقه نداشتم تلاشی براش نکردم رشته ای هم میخوام نیاوردم حالا میخواستم بد ...

حتما با یه مشاور یا یه آدمی که تجربه اش بیشتره مشورت کن.که الکی یک سال از عمرت هدر نره.

شاید واقعن هم استعدادها توی تجربیه.خدا عالمه.