2777
2789

رفیقش معامله وسایل کشاورزی داره

بهم گفت باهاش میرم وسیله میخریم شراکتی

وتا عصر برمیگردیم

حالا فهمیدم رفته اصفهان بگرده با دوستاش

و حرفاش همه دروغ بوده

شیطونه میگه برو مهریه بذار اجرا

اگه دخترم نبود بخدا قسم یه لحظه درنگ نمیکردم

خیلی خیلی ناراحتم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم اروم باشبی محلی کن فقط

پیام دادم هرچ فحش بود نثارش کردم مرتیکه بیشرف رو

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اروم باشبی محلی کن فقط

رفت اصفهان یک روزه برای گردش

نه به من گفت میرم یه شهردیگه

سر از اصفهان در اورد

(داشت بهم دروغ میگفت) 

این شوهر هارو خدایی از کجا پیدا می کنید انقدر اذیت می کنند ؟ 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

از کجا متوجه شدی؟؟؟؟

منم جای شما بودم خییلی عصبی میشدم. رفته الواطی

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

جوابت و نداده هنوز؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اشتباه کردی به نظرم

پس باید چیکار میکردم

ببین از نظر من کسی ک متاهله باید سفرای مجردی رو کنسل کنه(نظر منه لطفا الکی خلافشو ثابت نکنید)

و اینکه دروغ گفته بهت میرم وسیله بگیرم با رفیقاش سر از اصفهان دراورده

من اگه بودم با اینکه اصلا از این اخلاقا ندارم ولی همون لحظه میرفتم ب خانوادش میگفتم و ولش میکردم ب حال خودش

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نه به من گفت میرم یه شهردیگهسر از اصفهان در اورد(داشت بهم دروغ میگفت)

اگه بهت میگفت میخواییم بریم اصفهان..مخالفت میکردی؟؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
جوابت و نداده هنوز؟

نه چی میگفت

میگفت داره من بیشرف ودروغگو ام مثلا

ببین از نظر من کسی ک متاهله باید سفرای مجردی رو کنسل کنه(نظر منه لطفا الکی خلافشو ثابت نکنید)و اینکه ...

بنظرت همچین مردی،رو چه خانواده ای تربیت کرده اخه؟؟؟