2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاید ببینید شوهرم چی کار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست

تصمیمت چیه الان اگر این سری سفت سخت واینسی جلوش دفعه بعد هم میره ترس میریزه 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بهت میگفت میخواییم بریم اصفهان..مخالفت میکردی؟؟؟؟

معلومه که مخالف بودم

منو از شهر جداکرد اورد تو روستاکنار خانواده ش

که منو تنها بذاره بره هی بگرده

من می موندم شهرکنار خانواده م

اون عوضی هم هرگوری میخواست میرفت

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تصمیمت چیه الان اگر این سری سفت سخت واینسی جلوش دفعه بعد هم میره ترس میریزه

خب الان چیکار باید کنم؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بنظرت همچین مردی،رو چه خانواده ای تربیت کرده اخه؟؟؟

خانواده ام شرطه ولی ن زیاد

مثلا شوهرای ما تا وقتی ک پسر بودن پیش خانوادشون بودن شاید ی کم اونا راهنماییشون کردن شایدم نه

ولی اینا بخاطر اینکه همش با این رفیقای ناباب و بیرون و اینا بودن درست یاد نگرفتن

از ی بابت مثلا شوهر من خیلی چیزا رو تو پدر مادر خودش ندیده الانم نمیتونه تو زندگی خودش عملیشون کنه

این چندتا مسئله هس ولی چاه باید از خودش اب داشته باشه

ادم باید خودش عقل داشته باشه

خیلی سخته تو موقعیت شما قرار گرفتن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
معلومه که مخالف بودممنو از شهر جداکرد اورد تو روستاکنار خانواده شکه منو تنها بذاره بره هی بگردهمن می ...

حالا چرا عصبانی میشی😅

کلا رفیق بازه؟؟؟

سخته زندگی با مرد رفیق باز‌ 

درکت میکنم

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خب الان چیکار باید کنم؟

از کی میترسه بزرگتر مثلا یا اگر از خودت خیلی میترسه خونه راه نده بگو برو همونجا که بودی بری مهریه ات بزاری اجرا کار از کار پیش نمیره 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
حالا چرا عصبانی میشی😅کلا رفیق بازه؟؟؟سخته زندگی با مرد رفیق باز‌ درکت میکنم

چرا نشم

میخوام بترکم از حرص و ناراحتی

چرا نشممیخوام بترکم از حرص و ناراحتی

دور از جونت

نفس عمیق بکش. خدایی نکرده سکته میکنیا

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
از کی میترسه بزرگتر مثلا یا اگر از خودت خیلی میترسه خونه راه نده بگو برو همونجا که بودی بری مهریه ات ...

از هیچ کس نمیترسه

بسکه بی حیاست

از هیچ کس نمیترسهبسکه بی حیاست

دوس ندارم بگم  خانواده ات درگیر این ماجرا کنی ولی یجور برو قهر که خانواده ات نفهمن بگو رفت مسافرت نیس بزار شوهرت بیاد ببین نیسی

دوس ندارم بگم خانواده ات درگیر این ماجرا کنی ولی یجور برو قهر که خانواده ات نفهمن بگو رفت مسافرت نی ...

خواهر من انقدررررر قهر رفتم و 6ماه و7ماه خونه پدرم بودم

این مرد دیگه غیرتی براش باقی نمونده