2777
2789
تربیت واخلاق ادما دست ماها نیست دست والدین اونا بوده و ت سن بزرگ سالی درون اون شخص نهادینه شدع هچ وق ...

این نکته هم بوده که مدتیه اعصابش بهم ریخته بود از لحاظ روانی یخورده افسرده شده بوده

این افسردگی و غم میتونه رو اخلاق تاثیر بزاره

بنظرت میشه درکش کرد؟و وقتی خودش همه چیو قبول داره اشتباهاتشو‌میپذیره و گردن میگیره و میگه که تغییر میکنه!!!!!!

چون تناقض زیاده😑شاید من زیادی حساسمیا انسان جائزالخطاس وقتی داره چند بار التماسانه عذرخواهی میکنه و ...

اولا من نمیدونم داستان چیه و خطا در چه حدی بوده! 

ثانیا تناقضات رو همیشه باید جدی بگیری

ثالثا، قول داده تغییر کنه؟ باشه شما صبر کن اگر تغییر کرد بعد بله رو بگو رو قول طرف که نمیشه برنامه ریزی کرد، رو عملشه که میشه فکر کرد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه میدونم خوشبخت میشم و بقیع میگن نه اونوخ چی

اونوقت دلایلشونو که میگن خوشبخت نمیشم و ازشون میپرسم 

البته کسی با ازدواج خوشبخت نمیشه ادم های خوشبخت در کنار هم زندگی خوشتری دارن وگرنه قرار نیست یه نفر دیگه ما رو خوشبخت کنه

شما ازدواج کردین با این شخص؟

نه هنوز بنا به دلایلی ازهم دوریم و اتفاقا فرصت خوبیه من این دوری رو یک موهبت از طرف خدامیدونم البته دورادور ایشون هوامو داره و دلتنگی بعضی وقتا اذیتم میکنه ولی از خدا خواستم اگه همه جوره شرایطش و اخلاق و رفتارش با روحیه من سازگاره و میتونیم همدیگرو خوشبخت کنیم بهم دیگه برسیم ... ایشون ی سری اخلاقای بخصوص داره و اختلاف فرهنگی هم داریم و خیلی متعصب و مرد سالاره منم دارم خودمو محک میزنم ببینم میتونم با تموم زورگویی ها و مردسالاریش کنار بیام ؟؟ 

اونوقت دلایلشونو که میگن خوشبخت نمیشم و ازشون میپرسم البته کسی با ازدواج خوشبخت نمیشه ادم های خوشبخت ...

خوشبخت شدن بیشتر همون آرامش روانیه که کنارطرف میتونی تجربه کنی حداقل روانتو بهم نریزه خودش خشبختیه بنظرم

اونوقت دلایلشونو که میگن خوشبخت نمیشم و ازشون میپرسم البته کسی با ازدواج خوشبخت نمیشه ادم های خوشبخت ...

دلایلی که شاید ب چشم من مهم نباشع چون طرفو میشناسم و اونا نشناخته میگن نه 

زندگی منو بهم ریختن من میدونم از زندگیم چی مخام‌میدونم چ انتخابی ب من میخورع اما نفهم ترین ادما دورمن😞عصابمو خورد کردن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دلایلی که شاید ب چشم من مهم نباشع چون طرفو میشناسم و اونا نشناخته میگن نه زندگی منو بهم ریختن من مید ...

خب چی میگن، میگن چرا بدردت نمیخوره؟ حس میکنم سنت کمه

خب چی میگن، میگن چرا بدردت نمیخوره؟ حس میکنم سنت کمه

میگن بهم نمیخورین لیاقتت بیشترع

نه 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
میگن بهم نمیخورین لیاقتت بیشترعنه

این حرف ه کلی ایه! بپرس چیش نمیخوره به من؟ تحصیلاتش؟ شغلش؟ سطح خانوادگی، … چی؟

هر دو چند سالتونه؟ از کجا میشناسیش؟

این حرف ه کلی ایه! بپرس چیش نمیخوره به من؟ تحصیلاتش؟ شغلش؟ سطح خانوادگی، … چی؟هر دو چند سالتونه؟ از ...

شرایطش 

۲۳ـ۲۶

اگه پول فقط خوشبختیه نه خوشبخت نشدم باقی قضایارو خوشبختم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚