2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی ترم بالاتر بره و عملیا بیشتر شه بالاتر میره من این ترم فقط ۱ واحد عملی دارم

میدونم ولی رشته های هنر از همون اول واحد عملی دارن من خودم یه ترم نقاشی خوندم گرون بود بعدش تغییر رشته دادم به روانشناسی

من امسال انتخاب رشته کردم واسه پیام نور اولویت حقوق زدمحالا شنیدم میگن اصن کلاساش ۹۰ درصدش غیر حضوری ...

بستگی به شهر داره  

ولی کلاساش دست خودت که حضوری بری یا نه 

مال من که ۹۰ درصد حضوری بودن😑🤣💔

چه شهری زدی؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من امسال انتخاب رشته کردم واسه پیام نور اولویت حقوق زدمحالا شنیدم میگن اصن کلاساش ۹۰ درصدش غیر حضوری ...

اره کلاس نداریم که😁 من فقط عمومی اونم ترمی ی درس دارم عملی هم استاد نمیاد باید خودم یاد بگیرم تهشم ی پروژه میخواد و نمره میده

بستگی به دانشگاهت داره مال من هم حضوری داره هم غیر حضوری هر کدوم رو دوست داری برمیداری

بستگی به شهر داره ولی کلاساش دست خودت که حضوری بری یا نه مال من که ۹۰ درصد حضوری بودن😑🤣💔چه شهری ...

استان لرستانیم

ن کاش حضوری باشه ی مقداری حوصله ادم سر میره تو خونه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اره کلاس نداریم که😁 من فقط عمومی اونم ترمی ی درس دارم عملی هم استاد نمیاد باید خودم یاد بگیرم تهشم ...

وایییی

رشتتون چیه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
بستگی به دانشگاهت داره مال من هم حضوری داره هم غیر حضوری هر کدوم رو دوست داری برمیداری

شهریه هاشون فرق داره؟؟